elmo814 Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 staneły mi wycieraczki i pekła guma na przgubie
DarkMind Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 ano, racja heh poprzednia to był 30 a nie 1szy to i dobrze, bo zamiast a4 przyjechałbym vw
PARAF Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 staneły mi wycieraczki i pekła guma na przgubie kij z tym pierwszym, ale pęknięta guma to zła wróżba....
chudineze Opublikowano 7 Października 2012 Autor Opublikowano 7 Października 2012 Objechałem ten placyk przy PeZetjU i powiem, że tego roku słabiutko to pewnie przez pogodę no i przedstawicieli A4 też zauważyłem
PARAF Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nie mnie
chudineze Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nie mnie Ty to w Twierdzy byłeś
PARAF Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nie mnie Ty to w Twierdzy byłeś czuję zazdrość w twojej wypowiedzi...
chudineze Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nie mnie Ty to w Twierdzy byłeś czuję zazdrość w twojej wypowiedzi... Jaka zazdrość lepiej pospacerować po parku czy lesie niż po sklepie
PARAF Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nie mnie Ty to w Twierdzy byłeś czuję zazdrość w twojej wypowiedzi... Jaka zazdrość lepiej pospacerować po parku czy lesie niż po sklepie jak 5 dni w tygodniu jestem w pracy (czytaj. dziczy) to w weekend chce mi się do "cywilizacji"...
chudineze Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nie mnie Ty to w Twierdzy byłeś czuję zazdrość w twojej wypowiedzi... Jaka zazdrość lepiej pospacerować po parku czy lesie niż po sklepie jak 5 dni w tygodniu jestem w pracy (czytaj. dziczy) to w weekend chce mi się do "cywilizacji"... To wszystko wyjaśnia
PARAF Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 wodzu, a gdzie robimy następnego spota? pogoda coraz lepsza więc jeszcze pod chmurką czy już pod dachem?
chudineze Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Jeżeli nie będzie padać to tak jak do tej pory w przeciwnym przypadku w "kretowisku" - Kino Stylowy parking podziemny.
DarkMind Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 widzieliście w dziale newbie, nowy kolega w klubie z Zamościa, to może i na spocik przyjedzie, co prawda to tylko avant ale zawsze kolejny klubowicz na spocie
chudineze Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Widziałem ale tu takich było wielu zazwyczaj oblukają forum ewentualnie naśmiecą i tyle po nich
mrogal Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Objechałem ten placyk przy PeZetjU i powiem, że tego roku słabiutko to pewnie przez pogodę no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nawet zes piatki nie przyszedl przybic
chudineze Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Objechałem ten placyk przy PeZetjU i powiem, że tego roku słabiutko to pewnie przez pogodę no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nawet zes piatki nie przyszedl przybic Dlatego, że objeżdżałem, a nie obchodziłem
PARAF Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Objechałem ten placyk przy PeZetjU i powiem, że tego roku słabiutko to pewnie przez pogodę no i przedstawicieli A4 też zauważyłem nawet zes piatki nie przyszedl przybic Dlatego, że objeżdżałem, a nie obchodziłem tania wymówka P.S.: wynająłem garaż!!!
chudineze Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Na ch.j Ci garaż do tej kuchenki
wojci Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 ało VI urodziny Cult Style Zamosc on Vimeo mrogal się załapał i tu: https://picasaweb.google.com/palel366/VIUrodzinyCultStyleZamosc#5796690088577842322
Rekomendowane odpowiedzi