KMY DODEKk Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Panowie czy ktoś kiedyś spotkał się z czymś takim ? Idzie to gdzieś dostać ? http://www.audizine.com/forum/showthread.php/438716-BTCC-A4-Front-Lip
SwogONE Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Raczej custom, trzeba by pewnie zamawiać z jakieś firmie ale ogólnie to lipna sprawa jeżeli nie masz stylizacji całego samochodu na DTM, już lepiej pomyśleć nad cuprą jak chcesz dokładkę. Tym bardziej, że tak jak widzisz nie zgrywa sie ona z linią nadwozia, to chyba tylko dla aerodynamiki jest stosowana.
KMY DODEKk Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 Własnie od cupry mi nie siedzi przy zwykłym zderzaku myśle ze pasuje wizualnie jedynie do zderzaka rs a myślałem zeby zderzak coś przyrezać .. nie wiem czy nie zrobie ala rs z przedliftowego kiedyś widziałem coś takiego na forum
Fenrir Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) Nie idź tą drogą... W seryjnym aucie to będzie wyglądać gorzej niż te wszystkie laminaty z Allegro. Zresztą wątpię że kupisz dokładkę z DTM-a... Dokładka z cupry w zwykłym zderzaku też może wyglądać nieźle ale to zależy od koloru auta, i najlepiej mieć pospawany zderzak z dokładką. Edytowane 26 Grudnia 2016 przez Fenrir
KMY DODEKk Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2016 Z przodu to może i cupra ładnie wygląda ale z boku tj na 3 foto .. jednak zostanę przy zwykłym zderzaku ☺
Fenrir Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 To od Ciebie zależy jak tą dokładkę wyprowadzisz.
KMY DODEKk Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja Cie rozumiem ale przy zwykłym zderzaku nie bardzo sie da ponieważ na końcach się krzywi.. Dla mnie dokładka od Cupry albo do Cupry albo do zderzaka RS4
Fenrir Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Albo S4;) Ale mimo wszystko nadal myślę że jakbyś dobrze spasował to nie wyglądało by źle. Ktoś tam z forum to zakładał do zwykłego zderzaka, w necie ciężko znaleźć dokładne zdjęcie z boku.
Rekomendowane odpowiedzi