sH3ep Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wysłany: Wczoraj 22:50 Ślizgi napinacza rozrządu. Witam. Okazało się ze mam pęknięty(A nawet uszczerbiony) jeden ślizg napinacza w związku z czym chciałbym go wymienić. Znalazłem na allegro aukcje z takimi ślizgami : http://allegro.pl/nowe-sl...73.html#thumb/3 Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tymi ślizgami ? Moze ktoś posiada jakieś sprawdzone źródło takich slizgaczy ? Czy one podejdą pod 2.7 Biturbo (ARE) ?
BeyerBrown Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Tak, te ślizgi będą pasowały. Ja mam z kolei pytanie czy da się je wymienić bez wyciągania napinacza? Ktoś to robił?
VRGOOD Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Musisz wyciągnąć napinacz bo od spodu nie wymienisz ślizgu.
BeyerBrown Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 (edytowane) A czy napinacz od strony kierowcy da się wyjąć bez demontażu paska? Edytowane 19 Sierpnia 2019 przez BeyerBrown
Dev Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 3 godziny temu, BeyerBrown napisał: A czy napinacz od strony kierowcy da się wyjąć bez demontażu paska? cięzko ale do ogarniecia
BeyerBrown Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 10 godzin temu, Dev napisał: cięzko ale do ogarniecia Tzn? Jest tylko więcej gimnastyki przy wyciąganiu czy coś trzeba dodatkowo zdemontować w porównaniu do strony pasażera, która jest podobna do tej w 1.8T?
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 3 godziny temu, BeyerBrown napisał: Tzn? Jest tylko więcej gimnastyki przy wyciąganiu czy coś trzeba dodatkowo zdemontować w porównaniu do strony pasażera, która jest podobna do tej w 1.8T? Robota taka sama tylko walki krótsze
BeyerBrown Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Dev napisał: Robota taka sama tylko walki krótsze Dzięki, dobrze wiedzieć. I cieszy mnie to, bo niektórzy straszyli mnie, iż trzeba pasek zrzucać...
Dev Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Nie trzeba ale.musisz robić wszystko dokładnie no i uważać na ustawienie wałka
Rekomendowane odpowiedzi