cukiernik79 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam chce zamontować lpg w audi b7 a4 147kw czy maci jakieś godny do polecenia serwisy jestem z śląska co myślicie o montażu do tego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur100g Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Myśle,że musisz robić dużo kilometrów żeby Ci sie opłaciło.Zapytaj w Silesia Cars w Katowicach,wg. mnie jedni z najlepszych. Ten sam temat zapisałeś 6 razy! Edytowane 25 Stycznia 2017 przez artur100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaja11 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Tak jak mówi kolega wyżej, w silnikach TFSI aby się to opłacało trzeba robić naprawdę sporo kilometrów! No chyba że ktoś jeździ mało ale planuje się związać z swoją B7 dożywotnie, to po XX latach się zwróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisiel Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Dokładnie jest tak jak koledzy powyżej opisali. Na szczęście ja przed wyborem silnika dowiedziałem się o koszt instalacji LPG. Na szybko w bytomiu STAG z dotryskiem 6 tysia. VIALLE 11 tysia. Kalkulowałem i darowałem sobie PB. Pierwszy raz od 15 lat. Tak więc nie wiem czy Ci się zwróci koszt instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek920 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Abart z Wrocławia montowal juz w 2011 do tfsi cena u nich 4500zl, gaz z dotryskiem benzyny zwróci się po jakiś 25 tys km.instalacja brc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaldar Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Stag w czerwcu wypuszcza nową instalację STAG 500 dis coś a la prince bez wiercenia gaz podawany jest w fazie ciekłej przez wtryskiwacze benzynowe do wszystkich silników tsi,fsi .Pytałem o cenę na start 6000 pln http://www.autoexpert.pl/produkty/STAG-500-DIS-rewolucyjny-system-autogaz-nowej-generacji,9647,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi