kkrzysiekk555 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Niestety znowu zaśmiecam forum, stare auto i wieczne problemy. Miał już ktoś tak? wzkazóweczka została na 2 tyś i ani drgnie. rozbieranie licznika czy jest jakiś sposób??? Dodam, że po zgaszeniu silnika spada ale po odpaleniu odrazu do dwójki i koniec.
kkrzysiekk555 Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 ok, wieczorem to zrobię ok, wieczorem to zrobię
Adrian1727 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 17 minut temu, kkrzysiekk555 napisał: Niestety znowu zaśmiecam forum, stare auto i wieczne problemy. Miał już ktoś tak? wzkazóweczka została na 2 tyś i ani drgnie. rozbieranie licznika czy jest jakiś sposób??? Dodam, że po zgaszeniu silnika spada ale po odpaleniu odrazu do dwójki i koniec. Albo wina kodowania licznika albo licznik padł. Próbuj z aku ale moim zdaniem raczej nic to nie da. Kiedyś spotkałem się z takim przypadkiem że licznik po przekręceniu stacyjki wszystkie wskazówki szły do połowy i licznik trzeba było zmienić. Jeśli masz vaga ogarnij czy są jakieś błędy w liczniku Jaki to licznik ?
Fazii Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Livznik vdo Silniczek padł lub wskazówka za mocno wcisnieta.
marcin_franz Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 A na vagu dobrze pokazuje Ci obroty? Jeśli tak to wina silniczka. Jakbyś szukał silniczka to się odezwij
kkrzysiekk555 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Po odłączeniu aku na całą noc oibrotomierz wrócił do normy, nie wiem czy to przypadek czy nie, jeździłem dzisiaj i działa, a na vagu obroty pokazywało dobrze a wskazówka stała na dwójce ale na razie działa, zobaczymy za dzień dwa
Rekomendowane odpowiedzi