kalaf Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Widzę Kolego że nie jesteś jeszcze zdecydowany którą z opcji wybrać. Rozmawialiśmy przez telefon co ja robiłem, czyli moduł pompy z zębatkami . Jak coś to dzwoń to podjadę i posłuchasz mojego silnika jak pracuje
FUTURUM Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 4 godziny temu, kalaf napisał: czyli moduł pompy z zębatkami zębatki ma teraz, nowsza wersja to koła zębate lub wymiana na 1.9 ale tylko z wymianą wału aby "sztywnego" silnika nie było...
kalaf Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Godzinę temu, FUTURUM napisał: zębatki ma teraz, nowsza wersja to koła zębate lub wymiana na 1.9 ale tylko z wymianą wału aby "sztywnego" silnika nie było... chodziło mi właśnie o koła zębate, o ile dobrze pamiętam to u was kupowałem cały zestaw
Lastk Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 6 godzin temu, kalaf napisał: Widzę Kolego że nie jesteś jeszcze zdecydowany którą z opcji wybrać. Rozmawialiśmy przez telefon co ja robiłem, czyli moduł pompy z zębatkami . Jak coś to dzwoń to podjadę i posłuchasz mojego silnika jak pracuje Dzięki, podjade tylko musze znalesc termin wolny na pewno sie odezwę, bardzo mi pomogła rozmowa z Tobą
Lastk Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Opublikowano 25 Marca 2017 Panowie, mamy winowajce Mechanik zaczął sprawdzać najpierw od góry silnika i podziękowały 4 x popychacze zaworów. Żeby tego było mało to żeby je wymienić to głowica do góry i wszystko co się z tym wiąże... oczywiście zamówiliśmy 16 sztuk popychaczy zaworów i części pod głowice. Macie jakieś doświadczenia w takich przypadkach, na co szczęgólnie zwrócić uwagę, co wymieniać przy okazji bo np. tanie... Dzięki!
SotoM Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 Do tej naprawy zazwyczaj wyciąga się lub opuszcza się silnik aby wysunąć w tył ośke Ale, są też i ci tak robią....
Rekomendowane odpowiedzi