Młody Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 No tylko fotki nadal kiepskie ale już lepsze niż ostatnio
Kowal Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 Przyszła już moja gałka s-line od A3 Dziś zabrałem się za wymianę ale niestety spotkała mnie niespodzianka. W mojej niuni poprzedni właściciel zamontował taki wynalazek Po odkręceniu gałki (jest na gwint) znalazłem pod spodem takie coś Próbowałem to zdjąć ale wypatrzyłem, że jest przykręcone kluczem imbusowym. Śruby są ukryte pod tym kołnierzem więc nie wiem jak się tam dostanę. Znalazłem jakiś schemat na stronie producenta i jutro spróbuję A już się cieszyłem Ale gałeczka prezentuje się dobrze nawet w pudełku
boberek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 chyba tez sobie taka zakupie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________młody zrób lepsze foty jak to wygląda w jasnum środku
kokos Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 chyba tez sobie taka zakupie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________młody zrób lepsze foty jak to wygląda w jasnum środku na spocie mozemy zrobic miare u Ciebie,to na zywca zobaczysz
Kowal Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2009 jest za***ista. są też jasne szare. mam nadzieje ze to zmontuje jutro. musze kupic imbusy
Pawlo 2004 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 No to czas zapodać taką "wajche" w mojej A4 Tylko tak do pewności, na tej aukcji kupiliście?? http://moto.allegro.pl/item544168751_audi_a3_s3_galka_z_mieszkiem_skora_oryginal.html Jak tak to jutro zamawiam
Kowal Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja tutaj http://moto.allegro.pl/item523588281_oryginalna_skorzana_galka_audi_a3_s_line_rarytas.html
boberek Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chyba tez sobie taka zakupie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________młody zrób lepsze foty jak to wygląda w jasnum środku na spocie mozemy zrobic miare u Ciebie,to na zywca zobaczysz ok jestesm za
kokos Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 No to czas zapodać taką "wajche" w mojej A4 Tylko tak do pewności, na tej aukcji kupiliście?? http://moto.allegro.pl/item544168751_audi_a3_s3_galka_z_mieszkiem_skora_oryginal.html Jak tak to jutro zamawiam ja mam stad chyba tez sobie taka zakupie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________młody zrób lepsze foty jak to wygląda w jasnum środku na spocie mozemy zrobic miare u Ciebie,to na zywca zobaczysz ok jestesm za no problema
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Skoro tak wszyscy nałogowo kupujecie to nie lepiej było wam zrobić jakiś zakup grupowy ?
kokos Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Pytałem gościa z Allegro czy coś zejdzie z ceny jak kupimy 3 gałki. No i niechętnie. Mówił, że i tak już jest bardzo tanio. W takim razie chyba nie ma sensu robić grupowego zakupu i bawić się w rozsyłanie. Niech każdy zamówi sam i dostanie paczkę prosto do domu.
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Kokos czytam ten wątek od początku i wiem że pytaliście, ale kupiło was już chyba więcej jak 3 i jeszcze jest kilku chętnych także nie lepiej było najpierw rozeznać ilość chętnych a nie pytać tylko o 3 sztuki ? Nie ważne, teraz już po fakcie
Michał-S-Line Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja też już mam taką gałeczkę. No a co do zakupu grupowego to i tak to co zaoszczędzilibyśmy trzeba by wydać na rozesłanie tego po ludziach. Poza tym był by kłopot w wpłatą kasy do jednej osoby itp. itd. O wiele szybciej i łatwiej jak każdy zamawia sam, bo dostał szybko i sprawnie do rąk własnych.
scrat Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Tak czytam, oglądam i muszę stwierdzić... namówiliście mnie Jutro albo jeszcze dzisiaj zamawiam swoją gałeczkę. Może ktoś pokusi się o jakiś foto-poradnik w dziale "Zrób to sam", bo zainteresowanie tematem jest spore...
kokos Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Kokos czytam ten wątek od początku i wiem że pytaliście, ale kupiło was już chyba więcej jak 3 i jeszcze jest kilku chętnych także nie lepiej było najpierw rozeznać ilość chętnych a nie pytać tylko o 3 sztuki ? Nie ważne, teraz już po fakcie powiem Ci ze ja np. najpierw kupilem a pozniej znalazlem watek
Młody Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 chyba tez sobie taka zakupie [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 22:17_________________________________________________młody zrób lepsze foty jak to wygląda w jasnum środku Prosze :
maru_kinia Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Sam się skusiłem tym waszym pisaniem. Chciałem zapytać czy ktoś już zmieniał w B7? Ja mam akurat 5 biegową, ale chyba też maja na tych aukcjach
alvaro Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 maru_kinia Ja mam akurat 5 biegową, ale chyba też maja na tych aukcjach nie bardzo... Dekiel założysz ze swojej
Rekomendowane odpowiedzi