pablo_9 Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 U siebie założyłem Sachsa na tył i póki co jest OK także moge polecić.
juby_p Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Przymierzam sie do zakupu Bilsteina B6 do A4 2.8Q zawias seryjny, zalezy mi delikatnym utwardzeniu i wyeliminowaniu bujania - prosze o oponie osob ktore testowaly albo mialy styczosc Klasa sama w sobie jexdziłem na takich oplem omegą 3.0 trzymanie drogi nieporównywalne z serią kazde wpadniecie w dziure ma całkowicie inny odgłos i wogóle po przesiadce maszwrazenie że auto wgryza sie w asfalt przy chamowaniu ABS prawie sie nie zalancza, przy hamowaniu na dziurach tez praktycznie jeszcze mi sie nie załonczył wiens z czystym sumieniem moge polecić zresztą sam sie zastanawiam nad takim do swojego audi.
Cristoforo Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 zwykły kayaba tak jak pisałem nic specjalnego a ogólnie jestem w szoku mam seryjne amorki sachs i tył monroe maja juz 9 lat i przejechane 240kkm a ich skutecznosc to juz 57% wg juz nadaja sie do wymiany ale sam fakt ze tyle wytrzymały ale to jakosc 9 lat temu ciekawe jak z ta jakością obecnie blistein bdb marka ale zaczyną do mnie dochodzić słuchy ze są spore reklamacje jeden koleś sprzedaje niemieckie NK od wielu lat daje jako jedyny 3 letnią gwarancje bez limutów km i nie zadnych reklamacji a sprzedaje tego miesiecznie 100-200szt tak więc nie zawsze co drogie to musi być dobre dzwoniłem w jedno miejsce b6 to koszt 317zł do innego przedstawiciela to koszt 650zł i teraz pytanie rumunia czy niemcy
arczi900819 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ja na jakości nigdy nie oszczędzam...
Rekomendowane odpowiedzi