Al_Capone Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 z zewnatrz sliczna ! Srodek.... kurde nie lapie dlaczego Audi stosowalo te niebieskie srodki... w polaczeniu z czarnym.. kupa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 KOlorek zarabisty taki jak moj. ja narazie mam 16'' fele ale w polaczeniu z 1.8 to jakos jedzie ale zawsze jest niedosyt mocy. [ Komentarz dodany przez: wojtas-audi: 03-03-2007, 13:38 ] Przeczytaj najpierw REGULAMIN !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 juz za pare dni za dni pare:P swą audiczka sie pochwale:PPP szybki ciemne juz są) jeszcze troszeczke ja "ochromuje"i wrzucam swieze foty:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 jeszcze troszeczke ja "ochromuje" Byle by nie duzo...bo bedzie kiszka :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Byle by nie duzo...bo bedzie kiszka :twisted: wkoło szybek i lustereczka in-pro i bedzie cacy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 jeszcze troszeczke ja "ochromuje" Chrom ori czy ten na metry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Chrom ori czy ten na metry sprobuje tym na metry:P tu kupiłem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=173288890 zobaczymy co z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Michał napisał/a: Chrom ori czy ten na metry sprobuje tym na metry:P tu kupiłem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=173288890 zobaczymy co z tego bedzie. U mnie ladnie wygladalo ... Ciekawe jak teraz po zimie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 U mnie ladnie wygladalo ... Ciekawe jak teraz po zimie ... mam nadzieje ze u mnie tez bedzie cacy;] poczekam tylko niech sie wypogodzi i biore sie za klejenie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 koniecznie umiesc zdjecia jak zrobisz. Ja tez myslalem o takim czyms u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 koniecznie umiesc zdjecia jak zrobisz. Ja tez myslalem o takim czyms u siebie. spoko;] umieszcze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Sympatycznie wyglada to autko, a srodek masz wlasciwie bardzo podobny do mojego :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 wkoło szybek i lustereczka in-pro i bedzie cacy;] No to bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Tak jak obiecałem pierwsze foty;D Szybki robione w Legnicy " www.xtreme.oz.pl " <---- polecam Chromiki z allegro montowane przez kumpla speca:D Jeszcze w przyszłości zamontuje lustereczka In-Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No pieknie sie prezentuje !! Pomaluj jeszcze dokladki zderzakowi progi :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No pieknie sie prezentuje !! Pomaluj jeszcze dokladki zderzakowi progi :twisted: to juz chyba odpuszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Piekna!!!!!jestem pod wrażeniem :eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ładne autko i ta felga bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 lusterka in-pro :arrowr: dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 gratulacje - super prezencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi