marioxxxx Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam ? wymieniałem u siebie kloce i tarcze i zauważyłem że te śruby,nakrętki? co trzymają jarzmo z zaciskiem(w gumowym przegubie ze smarem) da się normalnie wyciągnąć. To objaw uszkodzonego jarzma czy tak jest?
pdk Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Jesli mowisz o tym co zaznaczylem to owszem da sie... jak nie sa zapieczone, ostatnio sam ukrecilem jeden probujac wyciagnac i skonczylo sie na wycieczce na szrot po jarzmo
marioxxxx Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Tak to to. Czyli jeśli po odkręceniu mogę je wyjąć normalnie to nie znaczy że jarzmo jest do wymiany?
pdk Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 jesli mozesz je wyjac to dobrze, ja musialem szukac jarzma bo jedna byla tak zapieczona ze przy probie wyjecia czesc zostala w srodku... przed zlozeniem dobrze wyczysc, ja to robilem szczotka na wiertarce, wrzuc smar, wymien gumki i chyba tyle
karaluch8 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Tak. To ma chodzić, i ma wypadać tak jak mówisz.
Rekomendowane odpowiedzi