SpokojnyCzlowiek Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Witam, szukajac dla siebie auta natknalem sie na ciekawa oferte audi a4 b6 z 2003roku z silnikiem 2.0 150koni. Z tego co sie orietuje jest on z grona silnikow fsi co mnie troche odstrasza, w moim gronie nie ma wiele tych silnikow a opinie nie sa zbyt dobre. Tutaj zaczynaja sie moje pytania, czy warto rozwazyc kupno takiego silnika? Czy jest to jednostka awaryjna? Co sie zazwyczaj psuje i jakie sa orietacyjne ceny czestych napraw tego silnika? Duzo oaob pisze, ze silnik pije olej, czy to usterka czy ten typ tak ma? Jesli nie, co jest najczestsza przyczyna? Ogolnie z posrod posiadaczy, warto wg Was kupic auto z takim silnikiem? Z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam
golfagn Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Pełno tematów na forum, wystarczy poszukać.
przem8 Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Omijac szerokim lukiem i szkoda tlumaczyc dlaczego
ecobuda Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Nie kupuj tego. Miałem i płakałem. Naszczęście ukradli i spokój.
zaldar Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 He,he pierwszy raz widzę że ktoś się cieszy że mu ukradli samochód
Rekomendowane odpowiedzi