Bieniek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mi tam się podoba Prawie jak Twoj rs 4 i 1/2 :polew:
Kocky Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 mi tam się podoba Prawie jak Twoj rs 4 i 1/2 :polew: widać podobieństwa... chyba mam jeszcze gdzieś fotki tego rs 4 i 1/2 :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ragga - mój chyba bardziej Ci się podobał Za to Ci jestem wdzięczny;) w moim brakuje jeszcze duzo drobiazgów i paru złoty, zeby ten tył przerobić na b7, ale koniecznie z diodami:) Co do projektu kolegi - oryginalny przód od b7 wyglądałby imo ładniej, ale to są gusta;)
Tomeks Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 mi tam się podoba Prawie jak Twoj rs 4 i 1/2 :polew: widać podobieństwa... chyba mam jeszcze gdzieś fotki tego rs 4 i 1/2 :polew: panowie,do mojego RS4 i jedna druga to mu daleko :gwizdanie:
tklimczak Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 nie no..... i jeszcze ta naklejka na szybie......
razk Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 DeeJaya jest chociaz kompletny przod na ori gratach B7, a nie Silngle Frame + bad look na Angel Eyesach i Tuning siatka we wlotach (pojechalem angielszczyzna ). nie mowiac juz o lusterkach M3 look i jak widac w "perspektywy" beda jeszcze skrzydla Lambo jak dla mnie to niezla fura zeby pod balange w remizie podbic (oczywiscie jazda z uniesionymi w gore drzwiami dla lepszego lansu ).
Dibo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 jak dla mnie to niezla fura zeby pod balange w remizie podbic (oczywiscie jazda z uniesionymi w gore drzwiami dla lepszego lansu ).
seba1-2 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 bez komentarza... wygląda jak gó..o
Rekomendowane odpowiedzi