Opublikowano 15 Sierpnia 20197 l Autor Na więcej nie pozwoliły wtryski do tego wciąż aktywny dpf ale i tak jestem zadowolony bo różnica spora z dwójki trakcje chce zrywać ?
Opublikowano 15 Sierpnia 20197 l Wynik fajny Choć potencjału jeszcze napewno jest... NM fajnie się zwiększył..
Opublikowano 15 Sierpnia 20197 l Autor Albo wymiana wtrysków na nowe ale drogo będzie albo taniej wymiana turbiny na tę od 3.0 tdi
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Autor No więc tamat zakończony, dokładka zamontowana, przydałaby się druga osoba ale dałem rady, niestety jedna środkowa podpórka za dużo została przycięta chociaż mierzyłem ze 20 razy ? ale nie wyglada źle, żadnego łuku i wybrzuszenia nie ma, dodatkowo mycie i odliczanie czyli full service ? Edytowane 30 Sierpnia 20196 l przez Ziewal
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l W sumie, to 2 masz za dużo przycięte i widać jak się przypatrzy. Ja też mierzyłem kilka razy i za dużo mi się ucięło
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Autor Myślałem żeby je przymocować na stałe cienkimi, długimi śrubkami i będzie git
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Ja swoje też za bardzo uciąłem to wtedy te elementy spiłowałem dałem przez nie długie wkrękty samowiercące i nic nie widać - moim zdaniem ?
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Godzinę temu, Ziewal napisał: Myślałem żeby je przymocować na stałe cienkimi, długimi śrubkami i będzie git Ja tak zrobiłem i jest baja. Jeszcze dałem duże podkładki żeby to lepiej było..
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Autor no i d*pa dokładka haczy mi przy wjeździe i wyjeździe z hali garażowej ?
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Panowie przy dokładkach zamocowanych na sztywno uważajcie. Przedwczoraj w swoim na zderzaku S-Line, dokładce cupra (sztywno zamocowanym na śruby) i zawiasie ok.-35mm wyjeżdżając zawadziłem o wystająca kostkę. Efekt poniższy :
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Zderzak dosłownie wyrwało za ślizgów. Na szczęście znajomy plastikarz poratował sytuację ? Pozdrawiam
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Ulalala ? Dlatego uwielbiam swoją... Gumową ? wygnie się i wróci do starej pozycji ?
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l 2 godziny temu, black4 napisał: Panowie przy dokładkach zamocowanych na sztywno uważajcie. Przedwczoraj w swoim na zderzaku S-Line, dokładce cupra (sztywno zamocowanym na śruby) i zawiasie ok.-35mm wyjeżdżając zawadziłem o wystająca kostkę. Efekt poniższy : To teraz mnie nastrachałeś ja swoją mam chyba na około 15-20 wkrętów a zawias czeka na montaż ?
Opublikowano 30 Sierpnia 20196 l Panowie, Spokojnie... przy cuprze na wkręty czy gumowej najwyżej sama dokładka odpadnie. Ja się kiedyś dałem przekonać na mocowanie na śruby i nakrętki. Błąd. Nie powielajcie go. Sytuacja poratowana i to w fajnych pieniądzach... Zderzak siedzi nawet lepiej niż wcześniej, choć już myślałem, że będę musiał szukać nowego... A zawias to 1BV + talerzyki z B5 czyli front jakieś -35 mm. Zamieściłem wpis ku przestrodze, Pozdrawiam ?