Opublikowano 18 Kwietnia 20206 l Nie brałeś zamiennika pod uwagę? Zastanawiam się jak z jakością takiego klosza Klosz reflektora Audi A4 B7 - Lewy 8899353181 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 219,99 zł - Klosz reflektora Audi A4 B7 - Lewy (8899353181). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
Opublikowano 18 Kwietnia 20206 l Autor 28 minut temu, MarcinL napisał: Nie brałeś zamiennika pod uwagę? Zastanawiam się jak z jakością takiego klosza Klosz reflektora Audi A4 B7 - Lewy 8899353181 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 219,99 zł - Klosz reflektora Audi A4 B7 - Lewy (8899353181). Allegro.pl... 440 zł za zamienniki kloszy no chyba kogoś poje... wolałem oryginał Edytowane 18 Kwietnia 20206 l przez Ziewal
Opublikowano 18 Kwietnia 20206 l Autor Godzinę temu, lewiatan1989 napisał: No Wojtek teraz bardziej zadziorny ten Twój przód. robota Oblukasz na żywo bo jeszcze obudowy lusterek poszły w satynę ?
Opublikowano 18 Kwietnia 20206 l Godzinę temu, Ziewal napisał: Oblukasz na żywo bo jeszcze obudowy lusterek poszły w satynę ? Po której fazie znoszenia obostrzeń zwołujemy spot?
Opublikowano 18 Kwietnia 20206 l 59 minut temu, lewiatan1989 napisał: Po której fazie znoszenia obostrzeń zwołujemy spot? Dobre pytanie ? Wojtek lampy fajnie wyglądają... Ten czarny grill ładnie wyszedł. Powoli chyba przekonuje się do czarnych ramek? a z drugiej strony chrom mi się też podoba.
Opublikowano 18 Kwietnia 20206 l Autor 5 godzin temu, MaTeo85 napisał: Dobre pytanie ? Wojtek lampy fajnie wyglądają... Ten czarny grill ładnie wyszedł. Powoli chyba przekonuje się do czarnych ramek? a z drugiej strony chrom mi się też podoba. Ja też lubię chrom ale zaryzykowałem i to był strzał w 10 ?
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l Autor No to lusterka poszły w satynę co ciekawe taki kolor daje chrom w spreju a pomysł zaczerpnięty od Grzegorza Dudy który w jednym z odcinków 101 napraw malował właśnie odbudowy lusterek do Mini ?
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l Zdjęcia oddają odcień satyny tj. z daleka wygląda jak ori? Sam o tym myślałem ale nic nie znalazłem. Zarzuć link jak możesz. Wygląda elegancko ?
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l Autor Nie wiem jaki jest ori ale minusie podoba Edytowane 20 Kwietnia 20206 l przez Ziewal
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l Autor Nie wiem jaki dokładnie kolor ma RS ale relingi mam prawie w identycznym kolorze
Opublikowano 20 Kwietnia 20206 l Autor 48 minut temu, qlimazz napisał: Szkoda tylko że to lakier a nie guma Dlaczego szkoda ? Kupiłem sobie obudowy i je pomalowałem a moje oryginalne leżą i jak mi się znudzi to 10 minut i jest seria Edytowane 20 Kwietnia 20206 l przez Ziewal
Opublikowano 8 Maja 20206 l Autor Po przekładce z multi na manual nie działał tempomat i nikt przez 3 lata nie potrafił tego zrobić, dziś mój mechanik czyli Krystian z VAG Bauer odniósł sukces, szukał po schematach i znalazł problem, okazało się że wystarczyło odłączyć jeden kabelek, fabryczny kabelek masowy który z multi musi być a w manualu powodował błąd sprzęgła ? jest też zła wiadomość, jadąc do niego w szybę walnął kamień do tego delikatnie klar uszkodzony ?na szczęście mam ubezpieczenie szyb więc będzie nowe szkiełko bo w sumie stare już sporo mikro odprysków miało i w deszczu i w nocy już gorzej było widać ?
Opublikowano 8 Maja 20206 l Ehh zawsze musi się coś przytrafić, to jak u mnie kiedyś jechałem do Dev'a po swap hebli 320/288 i w drodze też mnie kamień zaatakował. Wpadła szyba z Pilkingtona, jakościowo dobra i wszystko pasuje, ale już widziałem delikatne odpryski od kamyków. Nie pamiętam czy masz lutro z czujnikiem czy bez, ale jak bez to będzie okazja do zmiany Co do tempomatu to teraz jazda będzie przyjemniejsza ja używam nawet w mieście.