Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A7 Bronze 3.0 TFSI 2011>>>>2015 RS7 Matrix Beam :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, komoornik napisał:

To który to wydech? Jakiś filmik?

Słyszałem ten fabryczny w poliftowym egzemplarzu A6 C7 3.0 TDI i to jest jakiś dramat.

https://www.youtube.com/watch?v=9Wpyp3FGcNE

Opublikowano

Filmik może nie oddaje tego w pełni realnie, albo ja za to mam świetny słuch :)

Coś takiego mnie odrzuca.

A wydech można mieć z klapami sterowanymi z pilota/przycisku, nie tylko obrotami.

Opublikowano

Wiadomo, kazdy ma inny uszy dal mnie brzmi super, dobry kompletny wydech do tego motoru to okolo 20tys zlotych z klapkami sterowanymi pilotem +3tys jak nie wiecej, za taki system z filmiku zaplacisz ok 8tys. 

Opublikowano
  • Autor

słyszalem duzo dobrego o olejach Millers :) mam nadzieje ze sie ogarne do 23 kwietnia bo mamy tu takiego powiatowego spota na otwarcie sezonu :P w A5 robilem co 10-12 tys bo mniej wiecej tyle rocznie robie kilometrow . No ten znaczej RS w zderzaku pieknie wyglada :P moze tylko dodam napis "line" :P 

No tania zabawa nie jest z tym wydechem, kolejna opcja do realizacji na 2017 :) szkoda ze nie moza z S5 przeszczepic bo mi sie podabal w trybie Dynamic i fajny odglos przy zwalnianiu miedzy biegami ehh bajka :) w pierwszej kolejnosci alu 20 bo te 19 ET 33 jakos tyłka nie urywaja....ma naprawde obszerne nadkola, ET 26 musowo :)

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎03‎-‎28 o 16:24, darekef81 napisał:

Trafil sie egzemplarz ze Szwjacarii

Kupiłeś w CH czy w D ? Są niemieckie numery rej.

Opublikowano
  • Autor

Auto ze szwjacarii, przetarte w de i tam robione w serwisie i kupione w przez 2 wlasciciela w Hamburgu :)

Zawartość dodana 5 minutes later

56ac8ac3ba5136f4.jpg

f1906b3685b24e81.jpg

43929de1cfd3b987.jpg

Pierwsze przymiarki :) naprawde na zywo robi wrazenie :) roznica jest przeogromna :) tylko jeszcze jeszcze czesc nadkoli do wymiany.....lakiernik na srode czwartek :) 

Opublikowano

Ta robota najprzyjemniejsza bo widać efekty od razu, gorzej z instalacją jak wyjdą babole a nie będzie kto mial tego ogarnąć i staniesz w miejscu. Powodzenia elektrykowi życzę ;) 

Opublikowano

Świetnie wygląda! Domaluj resztę auta w kolor zderzaka bo jest mega :D

Opublikowano

Witaj, 

Inne auto z frontem RS :D

Zostawiasz grill i dyfuzor w obecnym kolorze?

Na tył planujesz dokładkę a'la RS + 2 owalne końcówki?

Czy RS7 ma poszerzone błotniki w stosunku do "serii" ?

Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor

Elekrtyk sprawdzony :) Nie bralbym sie za to jak by nie bylo pewnosci czy bedzie dzialac :) no nie powiem kolor zderzaka nie jest zły :P 

Oj tak tamten przedlift bez sline naprawde byl słaby....teraz miazga :) tak zostanie czarny polysk mysle ze z tym brazem bedzie ciekawie wygladac :) a na tyl tylko sama dokladka bedzie z a'la RS i te dwie duuuze koncowki:) 

Przednie błotniki na rantach sa rozklepane a tyl caly nieco szerszy przez to bedzie tylko dokladka bo musial bym blotniki klepac, beda jeszcze progi RS7

Opublikowano

Sorry ale zakładanie frontu z RSa do auta które nim nie jest, to jak oklejanie M na 318i czy AMG na 250D jednym słowem siara. 

Opublikowano

A mało tu na forum egzemplarzy aut ze znaczkami S4/RS4 gdzie się da? Prawie wszystko 2.0 TDI FWD :grin:

Opublikowano

Szymek, kwestia poczucia estetyki. Moim zdaniem znacznie lepsza opcja od pakietów stylistycznych od jakichś pseudofirm tuningowych.

abt-audi-a7-sp-1.jpg 

abt-audi-a7-sp-5.jpg

Jak mam coś takiego jak powyżej wybierać to wole zdecydowanie fake RS7 podejrzewam za mniejsze albo porównywalne pieniądze. 

Opublikowano

Dla mnie ani jedno, ani drugie. Dobrze zrobiony S-line z ładnym kołem, do tego wydech i soft i jest cacy. A tak to i śmieszno i straszno 

Opublikowano

No ja na pewno wszystkie oznaczenia RS bym powywalał oraz obligatoryjnie zrobił stage 2 żeby jak szymeniu pisze nie było siary za dużej. Jak kolega napisał o grubym projekcie RS7 to byłem pewny, że i bebechy będą dłubnięte.

Też jestem zdania, że skromny samochód z fajną mocą to klasa, a przerost formy nad treścią zazwyczaj jest lipą straszną, która od razu wyjdzie na sprincie spod pierwszych lepszych świateł (kolega nie będzie mógł się z nikim brać bo od razu będzie zdemaskowany..). 

Chyba najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie byłby stage 2 na ok. 450 km i bodykit z Esy. Wtedy byłoby to z głową robione.. A teraz jest jednak przerost formy nad treścią. W każdym razie mimo to i tak życzę powodzenia w projekcie po cichu licząc, że coś tam dłubane będzie żeby 400+ z tego zrobić chociaż..

Opublikowano

dajcie mu poskładać ten samochód, zarejestrować, obłożyć się z obecną mocą, a później zrobi sobie stage 2, najlepiej jakby od razu robił swap na 4.0tfsi

Opublikowano

ja pierdziele , czego się czepiacie chce wsadzić zderzaki od rs-a niech wsadza . Nie każdego stać na rs-a a zderzaki już więcej osób może sobie kupic i wsadzić . pozdejmuje oznaczenia i tylko nieliczni będą wiedzieli że to może być rs po zderzakach . Ja kibicuje projektowi . jak dla mnie również powinien być dostępny pakiet rs  tak jak i s-line .

Opublikowano

To wiadomo że każdy może robić ze swoim autem co chce ale forum to wyrażanie swoich opinii także ktoś jest "za" a ktoś "przeciw"

Ja też jestem tego zdania że lepienie A7 na RS7 jest beznadzieją.

Ceny Audi A7 spadają a więc z czasem można się spodziewać więcej takich wynalazków na ulicach...

Pasja to piękna rzecz ale po co robić z czegoś coś czym nie jest.

Ładne koło, program , dobry wydech , spa i byłby lux

Opublikowano

A odkładnie na koniec Stage 2 jak się kupiło 3.0 TFSI to też dziwny pomysł.

Opublikowano
2 godziny temu, peter22 napisał:

ja pierdziele , czego się czepiacie chce wsadzić zderzaki od rs-a niech wsadza . Nie każdego stać na rs-a a zderzaki już więcej osób może sobie kupic i wsadzić . pozdejmuje oznaczenia i tylko nieliczni będą wiedzieli że to może być rs po zderzakach . Ja kibicuje projektowi . jak dla mnie również powinien być dostępny pakiet rs  tak jak i s-line .

Tak najlepiej RS pakiet, a motor 2.0 ultra i to Skoda Superb dyma na światłach bo waży 300kg mniej 

W S6 miałem 718 PS i mi do głowy nie przyszło włożenie zderzaka na przód z RSa jeśli już to cały pakiet adekwatnie do mocy. Jak chce niech zrobi 450Ps i wtedy zarzuci pakiet S7 który wygląda pięknie po lifcie. A tak ryj z RSa to felga żeby się spinało minimum 21cali ale hamulce z kolei będą wyglądać śmiesznie. O zawieszeniu nie wspomnę. Reasumując albo całość z sensem albo wcale bo to będzie nieporozumienie.