Gość sector Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dostałem na mój gadu-gadu takie bzdury. żona mnie woła a ja rybka o co biega - podejrzewam ,że znowu jakieś wirus ciągną albo inne hakerskie oprogramowanie to będzie . Proponuje uważać na ten nr gadu . nr 6763050 <buziak> Czesc Tyggrrysku! pamietasz mnie ? Te fotki bez ciuszkow mam juz na stronce NaszaKlasa2, wpisz NaszaKlasa2 pl !
ykk Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Wchodzisz, a na tej stronce jakis paskudny skrypt..
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 hyhy, ja kiedyś dostałem wiadomość od jakiejś pani o dość niedwuznaczej treści... Całe szczęście, że w katalogu ta osoba miała wpisane jakieś miasto daleko stąd, bo nie wiem jakbym to inaczej wytłumaczył
pre_pl Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a pisali Ci żebyś auto przestawił.... a nie, to nie ten temat
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a pisali Ci żebyś auto przestawił.... a nie, to nie ten temat przemek.... padłem :polew: dobrze że nie plują przez GG
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dzięki temu katalogowi skończyło się na groźnym spojrzeniu i "masz szczęście"
GILI Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a pisali Ci żebyś auto przestawił.... a nie, to nie ten temat :polew:
Gość sector Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 na temat plucia już się nie wypowiadam bo już mnie ocenzurowano na tym forum ( przegiolem zjedną sprawą ) ale co do gadu to żona miała grożną minę jak mnie przywołała do kompa - grałem z bajtlami w jakąś planszową grę , no i musiałem się oderwać od stołu. ktoś sobie jaja robi - a inni muszą świecić oczami - ale poszperalem trochę wnecie i widzę ,że to jakieś ( piepszone haslo ktoś wymyślil i chyba reklamuje tą stronę) Jak to Lem powiedział , " nie wiedziałem ,że na świecie jest tylu idiotów , dopiero się dowiedziałem ja zobaczyłem internet" sorry jak coś z tym cytatem przekręciłem
Tomeks Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a pisali Ci żebyś auto przestawił.... a nie, to nie ten temat Pre dzisiaj ma wene :polew:
tomaszu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 pre_pl, Trzeniu, czyścicie mi monitor. sector, to pewnie ten z Omegi pisze Ci takie rzeczy...
jacekm Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a pisali Ci żebyś auto przestawił.... a nie, to nie ten temat Pre dzisiaj ma wene :polew: No się zlałem :polew:
Tomeks Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a pisali Ci żebyś auto przestawił.... a nie, to nie ten temat Pre dzisiaj ma wene :polew: No się zlałem :polew: ja przez niego dziś dwa razy :gwizdanie:,jebaniutki ,jak to by Trzeniu ujął
qoperek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 sector jak tobie udało się przeżyć w naszym świecie z takimi problemami ... jak nie auto to teraz gadu, co będzie następne :wallbash: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 10:55_________________________________________________ja na twoim miejscu już bym z domu nie wychodził uciął kabel od neta itd . zniknął na jakiś czas
lukaszr Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam wrażenie, że sector chyba urodził się 2 dni temu Dobrze, że mu nie napisali, że wygrał nowe RS4, ale trzeba tylko podać numer karty kredytowej i auto już jedzie, bo jeszcze by kliknął Ale szyderę tu robicie
boberek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ale szyderę tu robicie osz matko kochana :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2009, 11:05_________________________________________________ ja na twoim miejscu już bym z domu nie wychodził uciął kabel od neta itd . zniknął na jakiś czas :polew: :polew:
Iverson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 jak ktoś ma zje*any humor , kliknąć na dział , na każdy temat , satysfakcja gwarantowana :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 hrrrrrrr plu - pluje na ten temat
tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Słuchajcie, dziś miałem ciąg dziwnych zdarzeń: Jechałem sobie i nagle przede mną zobaczyłem samochód - no to go wyprzedzam, ale nie mogę, bo mój motor już wyje na maksymalnych obrotach. Co za debil tym autem jechał, że się nie dał wyprzedzić, o matko, co za ludzie.. A co najgorsze jechał Oplem - to dla mnie już totalna porażka. Później zaparkowałem przy wyjściu z klatki schodowej i ptaki osrały mi szybe. Powiedziałem im, że za cholere nie przestawie auta to później osrały mi też tylną szybę. Co za chamstwo. Nie wiecie co z tym zrobić..? Może jakąś kamere zamontuje na aucie i upoluje te pieprzone gawrony..? Później odpaliłem komputer i na gg dostałem jakiegoś linka. Odpisałem "ciąg się chu*u" myśląc, że to koleś z Opla i... wieczorem zorientowałem się, że ten numer mnie zablokował. A może jednak otworzyć tego linka, jak myślicie..? Co za dzień jakiś, co za dzień. Ide pojeździć moją torpedą - może spotam jakiegoś Opla co tym razem da się wyprzedzić to mi troche ciśnienie opadnie... Pozdrawiam, Sekator
Rekomendowane odpowiedzi