marky2552 Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 (edytowane) Witam was wszystkich dziś postaram sie wam pochwalić moim nabytkiem od 2015 r. Jakim jest A4 B6 w kolorze LZ9W. Wyposażenie : 6x airbag ABS/ESP Elektryczne szyby przód tyl korbotronik Pełny FIS Tempomat Dzielona kanapa tył Podłokietnik przód podświetlany i tył Pakiet Ambiente Podświetlane klamki Skórzana kierownica 4x głośniki przód 2x dokladane alpine tył Pakiet oświetlenia przestrzeni nóg Pakiet światło pod drzwiami Podświetlane kratki nawiewów Alarm fabryczny Audi Domykanie szyb z kluczyka i pilota Kontrola spalonej żarówki Pakiet chrom wokół szyb Silnik i elementy zewnętrzne zawieszenie 1.9 TDI 130 KM AWX Zawieszenie standard 1BA Komplet wahaczy FEBI Koła letnie 17" ori Audi Opony 225/45 Kola zimowe stalusy 15" Opony 195/65 Co zostało zrobione w kwestii mechaniki Komplet zawieszenie FEBI Tył łaczniki stabilizatora FEBI Tarcze i Klocki standard 288 Zimmermann Nowe sprzęgło i dwumas LUK Nowa turbosprężarka Pompowtryski po regeneracji Wymiana wężyków hamulcowych Olej Motul 5W40 filtr oleju knecht podziękowania dla dzik Wymiana filtrów paliwa powietrza kabinowy Foty auta po przywiezieniu za dużo nie mam : Czas na małe modyfikacje : Na pierwszy ogień felgi aluminiowe 17" z autem nie dostałem : Potem wpadło podświetlenie wnętrza ledami dzięki koledze Tomnik : Potem pakiet oświetlenia przestrzeni nóg doczekało się ledów dzięki Tomnik : Otwarte drzwi Zamknięte drzwi po przekręceniu włącznika świateł : Następnie wymiana modułu komfortu na AJ bo mój był uszkodzony i nie dzialał pilot Potem rozwiązanie zagadki z niegrzejącą szybą tylną wtyczka nie byla podłączona Mała renowacja wnętrza skrobanie tego gumowego czegos z rączek Potem wizytownik i przycisk esp w chromie podziękowania dla norbas Wpadł i do kompletu nowy uchwyt na kubek w wersji chrom dzięki ASO Świdnica oraz używany przycisk awaryjek Montaż głośników wysokotonowych w tylnych drzwiach Oraz wymiana głosnika z przodu Kolejny mod chyba najlepszy Lampy na soczewce Hella 3 i malowanie w czarny mat Bi Halogen by Gwerty dzięki za lampy Stare : Nowe: Na żarówkach H7 philips white vision Tak świeci Potem było czyszczenie zaworu EGR Dzięki dla dzik za olej i filtr w najlepszej cenie Mała sesja wersja chrom grill Dzięki koledze Biggman za nakladkę ręcznego wygląda super: Następnie montaż lusterka fotochrom oraz włacznika auto rezanie świateł do jazdy dziennej czekam na piny od kolegi Kaju W sobotę malowany byl grill dolny i górny w czarny mat efekt bardzo ladny Malowanie osłony silnika : Oraz bieżąca sesja: Plany hmm wyjdzie w praniu Napewno zawias 1BE Zderzak sline przód pod spryskiwacz Rezanie bixenon na żarnikach D4s PDC tył Przyciemnianie szyb Fotele półskóra grzane i elektrycznie regulowane Uff z góry dzięki za uwagę [emoji3] Byłbym zapomniał o renowacji panelu klimatyzacji nie jest to efekt WOW ale dużo lepiej niż było nie wyszedł mi napis ECON oraz OFF Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez marky2552
Damiyc Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Dobra furmanka widzę że dbasz o niąWysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
AdixZdr Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Wszystko ładnie i przejrzyście opisane. Na pierwszy rzut oka rzuca się brak dystansu. Koła strasznie schowane.
marky2552 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Dobra furmanka widzę że dbasz o nią[emoji4]Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu TapatalkaJa dbam ale poprzedni właściciel nie za bardzo Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 0 minutes later Wszystko ładnie i przejrzyście opisane. Na pierwszy rzut oka rzuca się brak dystansu. Koła strasznie schowane. Koła schowane bo żadnych dystansów nie stosuję chcę go jedynie obniżyć troche Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
instruktor83 Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Fajnie działasz przy aucie,dużo pracy ,ale i efekt widoczny i to bardzo
marky2552 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 Działam działam jeszcze troche do zrobienia jest Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
marky2552 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 dziś wyrezane światła DRL w miejscu świateł długich :
marky2552 Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Opublikowano 12 Maja 2017 miałem dodać wcześniej ale czasu brak wpadło nowe podświetlenie klamek starego nawet nie było widać tak oto świeciło wcześniej : a tak świeci teraz zrobiłem mały mix przód czerwona dioda tył biała zimna
marky2552 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2017 Dawno mnie tutaj nie było a aktualizacji jest mega mega wiele tak po krótce opiszę i dodam foty potem na kompie edytuje pierwszy post -Wpadł zderzak przód Sline pod spryskiwacze lamp-Bixenon D3S plus przetwornice D3S by Gwerty-Malowanie zderzaka przód bo był w innym kolorze -Malowanie błotnika z powodu opadniętych drzwi -Montaż gałki od B8 -Montaż nagłośnienia Bose-Listwy drzwi Sline -Gwint FK-Zderzak tył sline na 2 kominy leży i czeka na malowanie montaż na wiosne-zaciski tył plus tarcze z B7 255mm-serwis klimy w auto hel wrocław-gumy stabilizatora przód plus tył-nowa miska olejowa plus czyszczenie smoka-poducha pod skrzyniąWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
kuba.tkn Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Super fura widać jak dużo pracy włożyłeś Nie planujesz założyć 18stek?
marky2552 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2017 19 pompei w przyszle lato a te co mam 17 to idą w przyszłym roku jako zima Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
marky2552 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 4 stófki chyba jakoś tak. Najdroższy z calego pakietu to był zderzak przedni Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
HOLMATRO Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Petarda. Rośnie w oczach. Widziałem na żywo, widać ją z daleka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
marky2552 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jest parę rzeczy do zrobienia po swiętach myślę nad rns-e lotka na.klapę Jutro na próbę jadę po lakier cirtus yellow i arctic white bo chcę dekory w te kolory ewentualnie dekory w kolor nadwozia czyli LZ9W zobaczę co z tego wyjdzieWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
djjary Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 skąd dorwałeś podświetlenie do klamek? chodzi mi o nowe plastiki
marky2552 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Były już ale słabo świeciły to wyjąlem stare diody wstawiłem nowe zalałem klejem na gorąco i podłączyłem dioda 3mm plus rezystor do jednej nóżki zara podeślę link bo te diody z allegro brałem Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
marky2552 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 @djjary http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6925142654Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
djjary Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 aha czyli tylko diody zmieniłeś na mocniejsze?
marky2552 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Tak na mocniejszeWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi