pawelfalda Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 witam mam problem nie wiem które radio wybrać ALPINE IDA X 100 czy Pioneer DEH P7900UB javascript:void(0);
Watson Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jezeli uzywasz iPoda to wybierz Alpine jezeli swoja ulubiona muzyke masz nagrana na plyty CD to Pioneera.
wojtekce Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 może wrzuć linki z radiami bedzie łatwiej sie wypowiedzieć :gwizdanie:
FAFAL Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Mam Pioneera co prawda inny model ale to właśnie tą firme bym wybrał
pawelfalda Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 dzieki za pomoc jednak wybrałem alpine pozdro dla wszystkich
djsuchy Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Podlacze sie. mam dylemat miedzy dwoma radyjkami: Kenwood http://www.allegro.pl/item553837392_kenwood_kdc_w4044ua_ug_aux_usb_mp3_model2009_f_v.html a Sony http://www.allegro.pl/item553197559_sony_cdx_gt828_wyprzedaz_sklep_dealer_olsztyn.html chodzi mi glownie o jakosc dzwieku.
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 suchy, szczerze to SONY robiło kiedyś dobry sprzęt kenwood podobno lepszy, ale ja sam kupuje tylko i wyłącznie Alpine napisz lepiej dlaczego te radyjka pokazałeś, na czym Ci w radiu zależy, i ile maxymalnie możesz na radio wyłożyć! czy też planujesz jakieś audio, chodzi tutaj o wzmacniacze, czy poprostu chcesz tanie i zwykłe radio do żadnych mega głośników ps. Clarion i Alpine - a te patrz! Pionek to jedynie 55RS, ale pionki grają mocnym basem, ogólnie mocno, i mniej szczegółowo niż te dwie wyżej podane przezemnie firmy pozdrawiam!
djsuchy Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 suchy, szczerze to SONY robiło kiedyś dobry sprzęt kenwood podobno lepszy, ale ja sam kupuje tylko i wyłącznie Alpine napisz lepiej dlaczego te radyjka pokazałeś, na czym Ci w radiu zależy, i ile maxymalnie możesz na radio wyłożyć! czy też planujesz jakieś audio, chodzi tutaj o wzmacniacze, czy poprostu chcesz tanie i zwykłe radio do żadnych mega głośników ps. Clarion i Alpine - a te patrz! Pionek to jedynie 55RS, ale pionki grają mocnym basem, ogólnie mocno, i mniej szczegółowo niż te dwie wyżej podane przezemnie firmy pozdrawiam! W aucie ma system bose. Pionieera nie chce, bo mam obecnie i szczerze powiem ze taki kenwood bije go na glowe wlasnie pod wzgledem jakosci dzwieku i samym radiem. Na poczatku chcialem tylko kenwooda, ale tak mi ten sony przelecial przed oczami. A cenowo to max do 500zl. Alpine mi tak jakos z wygladu nie pasuje, ale to malo istotne, wiem zeby miec jakies dobre to trzeba juz sporo kaski wylozyc.
barteeek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jeśli chodzi Ci o wygląd bierz "Soniaka", a jeśli o jakość dźwięku bierz Kenwooda. Zastanów się nad tym : http://www.allegro.pl/item559592873_jvc_kd_r501_usb_aux_pl_gw_36_m_multicolor_2009.html I jeszcze by pasowało do podświetlenia w Audi
djsuchy Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Jeśli chodzi Ci o wygląd bierz "Soniaka", a jeśli o jakość dźwięku bierz Kenwooda. Zastanów się nad tym : http://www.allegro.pl/item559592873_jvc_kd_r501_usb_aux_pl_gw_36_m_multicolor_2009.html I jeszcze by pasowało do podświetlenia w Audi Kazede z tych co podalem ma czerwone podswietlenie, wiec bedzie pasowac. aha JVC nie chce bo sa poprostu slabe. jakos tak mnie kusi ten Sony a wiem ze i kenwood jest dobry.
barteeek Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja widzę, że wygląd "Soniaka" Ci się podoba i to że ma kolorowy LCD, ale jakość dźwięku Cię zaskoczy(negatywnie). Może lepiej poszukać jakiegoś "bardziej wypaśnego" Kenwooda z kolorowym LCD?
midqard Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Sony, JVC... Alpine (mam i chwale choc wydaje mi sie ze jest przereklamowane ) a moze tak Clarion?
jedrus1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Też jestem przed zakupem jakiegoś w miarę porządnego radia, niestety gapiostwo kosztowało mnie wybitą szybę i utratę radia. W tej chwili wstawiłem starego Pioneera ale jest problem z wyszukiwaniem stacji poza miastem, lata w kółko i nic nie znajduje, jak znam konkretną częstotliwość stacji i ją ustawię to gra bardzo dobrze, które radia są na tyle czułe żeby nie było takiego efektu. Antenę mam tylko fabryczną w tylnej szybie. Może polecicie jeszcze do kompletu jakąś bardzo dobrą nawigację z mapą polski i EU.
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 powiem tak: u kuzyna w aucie jeździł mój stary pionek, okradli go i zamontował sony, też z podobnej półki cenowej no i co? przyjechał i płacze mi że to teraz nie gra wsadziłem do jego autka moje Alpine, i przeżył szok, a mam słabą wersje więc SONY poprostu niegra jak już to bierz tego kenwooda ps. ja mam takie http://www.allegro.pl/item556519841_alpine_cde_9881r_cde_9881_r_cd_mp3.html i jestem zadowolony, ale będe zmieniał na 9812 bo jest poprost dobre!
skazany na audi Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 stara dobra klasyka-jvc kd-sh707.podświetlanie klawiszy prawie taki sam odcień czerwieni jak reszta kontrolek .A i ten dzwiek bez zbędnych pseudo basowych łomotań.. MOS-FET na końcówce mocy wystarczający ,Ale podatny na rozbudowe :>[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 21:53_________________________________________________A zresztą jutro wrzucę fotkę,brzmienia nie da się;-)
fiszmenbrzeg Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Miałem kiedyś soniacza, i wymieniłem na Alpine 9812RB i jestem bardzo zadowolony.Jakość dźwięku na
Rekomendowane odpowiedzi