Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ktos wie gdzie dorwac podobny grill ? Chodzi mi o tą ramke proszę używać prefixów
Yelo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A to nie jest po prostu malowana ramka na czarno?
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie... Jest to taka głebsza ramka ... Widziałem to jeszcze na jakims A4... Tył wykłada sie siatka wdg uznania
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Big problem ..tez mnie się podoba I widzę wszedzie te grille na stronkach z Us
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tutaj lepsze foto : Jak sie wk%^&e to pociacham seryjny i bedzie Dlaczego kombinuje : mam teraz zderzak RS4 z przodu i seria za nic nie pasuje a nie dam 400 zł za grill od RS4 Mam luzną srodkową kratke od zderzaka RS4 i gdybym miał taki grill mogłbym go wypełnic własnie nią Ma ktos połamany seryjny ? Taki w miare trzymający kształt Chetnie przyjme
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Pytanie za 200 punktow Masz Ori zderzak od Rs-a czy siakąś "replike" ..napisz czy dużo roboty miałeś z dopasowaniem Co do samego grilla ...to juz WIEM .. to są grille Oettingera (?) https://secure.memca.com/ecodetuning/images/products/1166_small.jpeg http://www.cecwheels.com/images/medialibrary/a411.jpg Fajne są bo pod kolor można maznąć i mają dwa razy większą ramkę
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ori wpasowany Sporo roboty Co do grilla to ten z mojego drugiego foto to nie jest taki jak pokazujesz... Stawiam ze to ori przed liftem z wycietym srodkiem i cały poszpachlowany Zauwaz ze jest ramka sporo wezsza niz w tych z twoich foto...
Reggi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nie no naturalnie .. z pierwszej foty to gruba ramka Oettinger ..a z drugiej to grill przedliftowy
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Fakt moja wina Takze chyba juz wiemy co i jak Tego pierwszsego wogóle nie widac a ja miałem na mysli ten drugi od poczatku tyle ze miałem po reka foto pierwsze :> No to kto mi odda w celach badawczych pokiereszowany grill przedliftowy ? moze byc bez znaczka
seba1-2 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Tutaj lepsze foto : Jak sie wk%^&e to pociacham seryjny i bedzie Dlaczego kombinuje : mam teraz zderzak RS4 z przodu i seria za nic nie pasuje a nie dam 400 zł za grill od RS4 Mam luzną srodkową kratke od zderzaka RS4 i gdybym miał taki grill mogłbym go wypełnic własnie nią Ma ktos połamany seryjny ? Taki w miare trzymający kształt Chetnie przyjme wrzuć fotkę tego zdzerzaka od rsa
Dibo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Też bym sobie taki grill wyrezał. Do mojego Riegera RS-look byłyby jak znalazł
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 A wiec : potrzebne dwa uszkodzone grille
Dibo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja się zastanawiam jeszcze nad czymś innym. Czy dało by się załatwić takie listwy jak w grillu od eSki. Wtedy by włożył grill eSowy i takie listwy do kompletu w zderzak RSa
Nosb Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ty u siebie nie masz zadnych kratek w zderzaku ? Eska to po prostu krata z plastiku
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ja kupiłem grill od rs-ki za 330 zł, z czarną ramką tylko troche przytyraną, ale myślę ją malnąć na czarno albo na taką satyne jak ori była, tylko zna ktoś oznaczenie lakieru z ramki grilla RS4? narazie załozylem ramke chrom od grilla przedliftowego ale średnio mi się to widzi i coś bede modził, przed zalozeniem
Dibo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ty u siebie nie masz zadnych kratek w zderzaku ? Eska to po prostu krata z plastiku Mam siatkę na wzór plastra miodu z RSa. Coś bym z tym zrobił
Reggi Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 http://www.audizine.com/gallery/showphoto.php?photo=24049
Nosb Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 Szukam grilla przedlifta z jakimis uszkodzeniami za bezcen bo szkoda dobrego ciac
Rekomendowane odpowiedzi