Król Julian Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Cześć Mam taki mały problem. Wydawało mi się że mój bex coś słabo jedzie. Pojechałem do mechnika aby sprawdził w jakim ogólnie stanie jest motor. Stwierdził że wszystko jest ok, więc pojechałem na hamownie V-Tech w Olsztynie. Chłopaki zmierzyli auto i ku mojemu zdziwieniu wyskoczył "ładny" wykres. Teraz pytanie czy auto dobrze zareagowało na wywalenie kata (usunięcie drugiej sondy z kompa) i TIP czy być może było już wcześniej coś grzebane przy sofcie? Jakie jest Wasze zdanie? Niestety nadal nie jestem zadowolny z tego jak auto się zbiera, może to przez to że stosunek masy do mocy nie jest najlepszy... Edytowane 7 Maja 2017 przez Król Julian
tracer123 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 moc mierzona na silniku chyba będzie się różnic (na plus) od mocy na kołach, prawda?
azure Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Bardzo często logi więcej powiedzą niż te optymistyczne hamownie
Król Julian Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) tzn mierzyli na hamowni 4x4 na kolach z tymi logami będzie ciężko cały czas walczę z lapkiem żeby się podłączyć pod auto... Edytowane 7 Maja 2017 przez Król Julian
inzKornel Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 10 minut temu, Król Julian napisał: tzn mierzyli na hamowni 4x4 na kolach z tymi logami będzie ciężko cały czas walczę z lapkiem żeby się podłączyć pod auto... Ja mam cały osprzet to mozemy zrobic Ci te logi jak chcesz. W Ol. oczywiscie.
Król Julian Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 Jeśli to nie problem dla Ciebie to bardzo chętnie.
WYSKUN Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 coś bardzo pofalowany ten wykres. Ale kombi+quattro + butla lpg to z 200kg wiecej niz moja ośka w sedanie wiec osiągi napewno nie są zadowalające jak mialem serie to też sie wkurzałem
przem8 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 200KM to już w miarę powinno jechać i może właściciel za dużo oczekuje od auta Jeździłem avj quattro w serii i dawało radę w porównaniu do wcześniejszego 1.9 130km. Po pewnym czasie zawsze będzie mało.
Rekomendowane odpowiedzi