Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RS4 B7 4,2 FSI 420 PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może kiedyś tęz sobie takie lajsne bo fura jest kiler przez duze K

i co najpiękniejsze właściciel nie poprzestaje na mocy tylko dłubie by wyciągnąc z eReSy jeszcze więcej i tu dla niego pełen RESPECT :twisted: :twisted: :twisted:

Opublikowano
a w dalszej przyszłości ma pojawić się jeszcze jedna część która zwiększy moc nawet do 550PS

napewno box z Allegro i magnetyzer. :lol::lol:

a co do sprzedazy TT to coś czułem że tak będzie jak zobaczyłem zdjęcie :) bo przecież wyszła nowa TTka do salonów :twisted:

Opublikowano

Caaaaaacy furka :D Moje marzenie a raczej dwa z nim zwiazane :D 1 to zeby taka miec, niebieska :D aa tam czerwona tez mogla by byc ale to marzenie bedzie trudne do zrealizowania, a 2 bardziej mozliwe zeby sie taka przejechac :D

DLA MNIE BOMBA AUTO !!!! :quattro:

Opublikowano

musialem zalozyc pampersa!!! hehehe strach sie bac!! gratuluje wyboru!!!!!!! :quattro::a4fan:

Opublikowano

wszysstko fajne:D

autko przede wszyyyyyyyyystkim:D................domek też i ogródeczek piekny:D

Opublikowano

Respect :biggrin: . :quattro: rulezzzz :-)

Opublikowano

Autko malinka, unikat, gratki. Wszystko w tym aucie mi się podoba. Naprawde robi wrażenie. A serducho , uh, szacuneczek. :biggrin:

Opublikowano

Furka jak marzenie!!!! I powiem wam ze w tym czerwonym to też całkiem nieżle wygląda.

U mnie "fruwa" taka piękna niebieska, bajka!

Chętnie bym się zamienił, ale..

pozdrawiam

-dino- :quattro:

Opublikowano

furak może być - coś czuje że byś mnie objechał :biggrin:

Opublikowano

No bryka klasa :) Sama malina. Mam mape PL ( i działa za***iście) , mam dostęp do ori mapy Audi za połowe ceny . Udało sie już ją ten teges i jak tylko będe miał pare sztuk to napisze :)

Opublikowano

Zaczipuj ją! ;):)))) Szkoda, ze nie diesel... :D

Gratuluję i pozdrawiam

Opublikowano

Pozazdrościc :)

no i zacisnac pasa oszczednosciowego :D

Opublikowano

No, może być :biggrin:

Opublikowano

Ja bym chciał się tylko dowiedzieć jak to sie robi, żeby w takim wieku mieć takie auta? (wiek wnioskuję z zimowej fotki). Gratuluję pojazdu. Jakie TO ma spalanie? Ile wychodzi w mieście?Pytam z ciekawość bo wiem, ze jak kogos stać na coś takiego to ni zastanawia się ile to będzie palić. Big Up 4 RS4!!

Opublikowano

Ladne ladne ale nie bede juz powtarzal tego co juz napisane. Powiem tak auto sliczne wiadomo i moc jest z nim, szkoda ze tak malo ich sie widuje na Polskich ulicach. Osobiscie widzialem na zywo i mialem okazje nawet pojezdzic wrazenia wiecej niz pozytywne 420KM ujazmione w sumie niepozornie wygladajacym aucie. Koszt nowego bez wiekszych udziwnien jakies 50 tys funtow nie wiem jak w Polsce ale tez nie malo co fajne bez wiekszych oplat mozna pozbyc sie emblematow.......

Opublikowano

auto moich marzeń :twisted:

Opublikowano

piękne autko godne uwagi :a4fan:

Opublikowano

rewelacja będe też takie miał

Opublikowano

No umnie jeden chłopak ma super auto tylko to co jest umnie w miejscowości białe nie pasuje do tego auta :/ :a4fan: ale autko piekło :D

Opublikowano

hmm...dwa slowa, trudno ze bedzie ostrzezenie --- za***ista FURA. Ale mod przyzna racje ze to slowo oddaje to co sie czuje na widok takiej maszynki:) :a4fan: rulesss

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.