reikeb Opublikowano 10 Września 2017 Autor Opublikowano 10 Września 2017 13 godzin temu, krystian3769 napisał: Zakładaj Ulter 100 100% odpowiednie Tak też chyba zrobię
reikeb Opublikowano 29 Września 2017 Autor Opublikowano 29 Września 2017 Chyba końcówki ogarną jakoś w przyszłym roku dopiero ale teraz biorę się za zmiany w systemie car audio bo już mam dość seryjnego w którym nie ma wcale niskich tonów Wczoraj udało mi się podmienić spryskiwacze na mgiełkowe ale nie udało mi się uwiecznić efektu na zdjęciu, ogarnąłem sobie też w końcu bagnet do sprawdzeniu poziomu oleju więc powoli do przodu.
reikeb Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 Dziś w końcu pogoda dopisała i można było ogarnąć autka na zimę i tak z pomocą żonki jej a3 i moje a4 się błyszczą Wosk, środek, niewidzialna wycieraczka ogarnięte
D4NTE Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Lux Ja też dzisiaj ogarnąłem swojego[emoji4]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
reikeb Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Siema ekipa Jak każdy wie seryjne granie w b8 jest beznadziejne więc trzeba coś z nim zrobić Jako że lubię dużo dobrego basu wiec zaczynam od tej sekcji, ale z czasem i z przodu wjedzie 3 drożny system odseparowany Nigdy nie miałem tak małej skrzyneczki i tak małego suba ale powinien dać radę , w końcu DD znawy wiedzią co te głośniki potrafią zdziałać Jutro mam nadzieję że starczy mi czasu i wszystkie klocki będą w autku a ja będę mógł cieszyć sie dobrym basem w drodze do pracy i nie tylko Mozę zrobię małą fotorelację , pozdrooo.
rafik84 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Napisz jak to gra bo planuje coś takiego u siebie Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
reikeb Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 7 godzin temu, rafik84 napisał: Napisz jak to gra bo planuje coś takiego u siebie Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Dziś nie udało mi się jeszcze zestroić wszystkiego ale powiem Ci że daje radę na tą chwile, teraz słychać chociaż bass choć w kombi trochę miejsca jest Dzisiejsze postępy, sub zamontowany solidnie, zasilanie pociągnięte, tylko muszę pokombinować z zamocowaniem wzmacniacza który jednak nie mieści się tam gdzie planowałem, ale mam już pewien pomysł, jutro dalsza walka Kilka fotek: Jeszcze muszę wykombinować zamaskowanie suba żeby tylko sam głośnik wystawał Pozdroo
black4 Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Witaj, Szacunek profi robota ! Komponenty też zacnych brandów. BTW. Przy pracy suba zamknięcie wnęki boczka nie będzie rzęzić? Pozdrawiam
reikeb Opublikowano 8 Października 2017 Autor Opublikowano 8 Października 2017 8 godzin temu, black4 napisał: Witaj, Szacunek profi robota ! Komponenty też zacnych brandów. BTW. Przy pracy suba zamknięcie wnęki boczka nie będzie rzęzić? Pozdrawiam Powiem Ci że nie ma opcji nawet z zamknięciem wnęki bo membrana uderza, w wolnej chwili będę coś kombinował żeby to przerobić i zamaskować Generalnie dziś dalej powalczyłem i udało mi się wpasować wzmaka tam gdzie chciałem ale nie do końca bo myślałem że uda mi się go całkiem schować ale nie dało rady, więc muszę coś wykombinować żeby go zabudować, ale generalnie efekt taki jak chciałem, zapas został i całe oprzyrządowanie, miejsca w bagażniku jest ile było, bas w koncu zagościł Tylko konwerter muszę kupić jakiś lepszy bo ten nie daje rady, wzmacniacz gra do połowy mocy potem już jest constans i przy wyciszonym radiu sub buczy przez co jest lekki przester więc muszę pokombinować i to wyeliminować Tak na tą chwilę to wygląda: Powoli do przodu, pozdroo. 1
black4 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Witaj, Już fajnie setup wygląda Boczek zawsze możesz zmodyfikować np.wkomponować jakiś grill głośnika. Wzmak jakąś plexą chcesz przysłonić? Najważniejsze, że bagażnik nadal w pełni użyteczny BTW. Jaki konwerter chcesz wrzucić? Pozdrawiam Edytowane 9 Października 2017 przez black4
TOM3K Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Nie lepiej było zrobić jakąś formę do wnęki koła i tam schować wzmacniacz? Jak dla mnie średnio to teraz wygląda. Osobiście nie chciałbym tak mieć u siebie. Ale skoro Tobie to pasuje
reikeb Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 12 godzin temu, black4 napisał: Witaj, Już fajnie setup wygląda Boczek zawsze możesz zmodyfikować np.wkomponować jakiś grill głośnika. Wzmak jakąś plexą chcesz przysłonić? Najważniejsze, że bagażnik nadal w pełni użyteczny BTW. Jaki konwerter chcesz wrzucić? Pozdrawiam W wolnym czasie będę kombinował jak to zabudować żeby lepiej wyglądało, więc spokojnie, narazie złożyłem do kupy żeby móc jeździć Teraz kupie ten konwerter http://sklep.soundpower.pl/pl/p/MOSCONI-HLA-SLIM/251 polecił mi znajomy z warsztatu car audio. 2 godziny temu, TOM3K napisał: Nie lepiej było zrobić jakąś formę do wnęki koła i tam schować wzmacniacz? Jak dla mnie średnio to teraz wygląda. Osobiście nie chciałbym tak mieć u siebie. Ale skoro Tobie to pasuje Właśnie kombinowałem żeby wsadzić w zapas ale jak masz b8 to sam wiesz że dojazdówka wchodzi na styk i za bardzo nie ma gdzie wpasować... Początkowo zakładałem że wzmacniacz wejdzie pod tą zabudowę podłogi ale nie wziąłem pod uwagę tego że ona idzie ku górze...
TOM3K Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ja mam zestaw naprawczy wiec nie znam tematu...Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 ciekawe rozwiazanie, też kiedys myslalem w b7 takie cos wykombinowac tylko najlepiej na zywo u kogos oblookać bo tak to strach nie pozwala
reikeb Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 7 godzin temu, tomekhxc napisał: ciekawe rozwiazanie, też kiedys myslalem w b7 takie cos wykombinowac tylko najlepiej na zywo u kogos oblookać bo tak to strach nie pozwala Nie ma co się bać, do odważnych świat należy
reikeb Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Po 2 tygodniach oczekiwania dotarły żaróweczki w halogeny w weekend jak czas pozwoli zrobię podmiankę i dam znać czy do czegoś się nadają ja pierwszy rzut oka wyglądają całkiem spoko. Oprócz żarówek dotarł też nowy konwerter, który mam nadzieję że poradzi sobie z sygnałem do wzmacniacza i będzie grało jak powinno Edytowane 17 Października 2017 przez reikeb
bladzio1 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 W dniu 14.08.2017 o 14:55, reikeb napisał: Mam nadzieję że uda mi się w miarę szybko ogarnąć temat dokładka doszła jeszcze na graty z ASO czekam. Dziś miałem chwilkę to wpadły nakładki na pedały i podstupnica Jak dla mnie daje radę Gdzie kupowałeś i w jakiej cenie? Planuje takie same u siebie...
egon47 Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 widzę mody idą w dobrym kierunku ciekawe jak te kolo wygląda na żywo
Rekomendowane odpowiedzi