HOLMATRO Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 To zapędziłem się z spekulacją, dobrze siadło. Pół cala więcej i byłoby po mojemu
reikeb Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 5 godzin temu, HOLMATRO napisał: To zapędziłem się z spekulacją, dobrze siadło. Pół cala więcej i byłoby po mojemu Co tu za dyskusje się rozgrywają ? Opony kupiłem bo teraz będą drożeć bo idzie lato i musiałem wydać kasę puki miałem bo potem może być różnie xD Koło już mam upatrzone, teraz tylko ogarniam żeby trochę cenowo lepiej wyszło Mam nadzieje że jakoś to będzie wyglądać na moim zawieszeniu i nie będzie jak wóz drabiniasty xD a niżej zejść nie mogę bo do garażu nie wjadę, już przycieram ... Hamulce nadal na półce leżą niestety ale może w przyszłym tygodniu uda się podziałać coś
reikeb Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 W dniu 2.03.2019 o 02:09, Gibons napisał: Co to za koło upatrzyles. Podrzuć na priv Poszło PW jakiś czas temu Ostatnio sporo zmian, mało czasu dla tego nic nie piszę prawię bo nie ma kiedy ale... Ale postępy są następujące: Stare felgi 18 w końcu znalazły nowego właściciela, więc jest kasa na zamówienie nowych 19, myślę że ogarnę jakoś w tym tygodniu. Zimowe ciągle szukają właściciela xD Dziś strzeliło 190tyś km na liczniku ... Mam nadzieję że do końca marca uda mi się ogarnąć hamulce ( żeby na zlot jakoś wyglądało ) choć mój mechanik po ostatniej wtopie jest mało chętny xD i też zmienił się priorytet bo trzeba trochę przy nowym nabytku podziałać, który jak znajdę więcej czasu też na forum wrzucę
reikeb Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 Siema ! Była chwila przerwy ale to nie znaczy że nic się nie działo po prostu teraz mam dwie zabawki do rezania xD Wczoraj udało mi się zrobić w końcu przeszczep hamulców, i siadło przyzwoicie w drodze do Bukowiny będą się układać Przyszły też letnie koła były pierwsze przymiarki na starych heblach na szybko , zostanie tylko wrzucić opony i dobrać dystanse zastanawiam się czy są dostępne takie z różnymi otworami centrującymi... bo felgi mam na 73mm a na aucie 66.6 fajnie by było ogarnąć taki dystans żeby nie trzeba było pierścieni centrujących. 1
H4mm3R Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Są takie dystanse albo na pewno jakaś firma wykona.
MaciekPL Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Zadzwoń do chłopaków z dystom.pl ogarna temat tak jak trzeba
reikeb Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 2 godziny temu, H4mm3R napisał: Są takie dystanse albo na pewno jakaś firma wykona. Też mi się wydaje że nie powinno być problemu 1 godzinę temu, MaciekPL napisał: Zadzwoń do chłopaków z dystom.pl ogarna temat tak jak trzeba Tak też pewnie zrobię ale najpierw ogarnę ile potrzebuje
Gibons Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 Fajnie siadlo Jakie masz parametry letnich felg?
Korton555 Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 12 godzin temu, Gibons napisał: Fajnie siadlo Jakie masz parametry letnich felg? Jeśli to z A5 jak moje, to powinno być 18" 8.5J ET29
Gibons Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 Godzinę temu, Korton555 napisał: Jeśli to z A5 jak moje, to powinno być 18" 8.5J ET29 Chodzi o letnie te 18stki to zima.
reikeb Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Opublikowano 24 Marca 2019 W dniu 23.03.2019 o 09:01, Gibons napisał: Fajnie siadlo Jakie masz parametry letnich felg? Letnie to 19 / 8.5 cala et 44 więc zakładając że 29-30 jest na równo z przednim nadkolem to powinny być dystanse 13mm z przodu i 15 na tył ale jeszcze przymierze z oponą 17 godzin temu, Korton555 napisał: Jeśli to z A5 jak moje, to powinno być 18" 8.5J ET29 Dokładnie jak pisze Gibons to są zimowe
musti Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Ja brałem dystanse od dystom.pl i wszystko jest tak jak należy. Ewentualnie jeszcze RRCustoms robią.
reikeb Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Opublikowano 24 Marca 2019 4 godziny temu, musti napisał: Ja brałem dystanse od dystom.pl i wszystko jest tak jak należy. Ewentualnie jeszcze RRCustoms robią. Właśnie dziś do nich pisałem i powiedzieli że bez problemu takie wykonają tylko potem będzie ciężko takie sprzedać chyba że z felgami ale jak mam możliwość to wole takie niż plastikowy pierścień centrujący.
H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 3 godziny temu, reikeb napisał: Właśnie dziś do nich pisałem i powiedzieli że bez problemu takie wykonają tylko potem będzie ciężko takie sprzedać chyba że z felgami ale jak mam możliwość to wole takie niż plastikowy pierścień centrujący. Też masz zmartwienia w życiu
reikeb Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Opublikowano 25 Marca 2019 18 godzin temu, H4mm3R napisał: Też masz zmartwienia w życiu Trzeba myśleć przyszłościowo xD ale i tak zamówię te które będą pasować bez pierścienia
reikeb Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 W tygodniu miałem chwilkę więc powoli ogarniam koła, założyłem opony na koła i zrobiłem lekkie przymiarki żeby upewnić się jakie dystanse potrzebuje Dystanse zamówione, przód 13mm tył 17mm , powinno być w sam raz Jeszcze muszę dobrać dekielki do felg z logiem audi żeby nie było i można montować Dalsze postępy jak dotrą graty 1
Korton555 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Co to za felgi? Wyglądają ciekawie - prosto, ciekaw jestem jak finalnie na aucie będą się prezentowały.
Adam87 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Też jestem ciekaw efektu.. Marek montuj
black4 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witaj, Fajny wzór. Kolega z warszawskich spotow ma takie na białej A5. Świetnie wyglądaja na żywo? Gumka Rainsport 3? Pozdrawiam ☺
Rekomendowane odpowiedzi