Opublikowano 12 Stycznia 200917 l Witam. Co myślicie o tych dwóch autach AUDI A4 B6 1.9tdi 131PS vs Opel Vectra © 2,2DTI 125PS oby dwa sedan jakie plusy jakie minusy? Co byście wybrali bo mam mały dylemat?
Opublikowano 12 Stycznia 200917 l Zdecydowanie Audi! Vektra moim zdaniem wewnątrz jest brzydko wykończona no i jest to opel a nie audi i nie wie czy one są w ocynku czy nie bo wcześniejsze modele napewno nie sa i jest do duży minus.
Opublikowano 12 Stycznia 200917 l Dość dziwne porównanie opla do audi a tam zaraz dziwnie... jak ciepły obiad do kanapek z wczoraj .... Każdemu się zdarzyło
Opublikowano 12 Stycznia 200917 l Rihanna jeszcze nie moze nawet miec ... jest za mloda A Begger wyszla z zalozenia ze skoro juz jest w rzadzie to lepiej pozno niz wcale a tak serio to ja bym sie nie zastanawial Audi mozesz porownac z BMW lub Mercedesem a opla z fordem mondeo lub vw passatem
Opublikowano 13 Stycznia 200917 l Vectra jest mniej wygodna w dodatku. Ma naprawdę mało komfortowe zawieszenie jak na swoją klasę.
Opublikowano 13 Stycznia 200917 l W sumie jedno za przemawia za Oplem. Jest większy. Ale wybrałbym już Passata jeżeli A4 byłoby za małe...
Opublikowano 13 Stycznia 200917 l Ta Vectra wogóle nie skręca przy większych prędkościach http://www.youtube.com/watch?v=zPHNPmfTopQ&feature=related Już nawet kilka razy mówili , że podczas pościgów policyjnych kilka Vectr sie rozwaliło
Opublikowano 13 Stycznia 200917 l Zdecydowanie Audi! Vektra moim zdaniem wewnątrz jest brzydko wykończona no i jest to opel a nie audi i nie wie czy one są w ocynku czy nie bo wcześniejsze modele napewno nie sa i jest do duży minus. no bez jaj ze vectra gnije :gwizdanie: chyba do 98' Mialem Vectre z tym silnikiem tyle ze B z konca produkcji. Z silnika bylem bardzo zadowolony jest ok - moj pierwszy diesel. Co do wad... motor dosc glosny choc i 1.9 do cichych nienalezy (jak chcesz sie poczuc w dieslu jak w boxerze to proponuje 2.5 )... Elastycznosc daje rade, szalu nie robi. 1.9 go lyknie napewno i przy tym spali mniej. Audi lepszy komfort bez dwoch zdan, i lepsza trakcja. Vectra ma swoje plusy - jest wieksza i wiecje miejsca dla pasazerow z tylu (kombi w 5 osob na wakcje dalo rade w audi by sie poplakali z tylu ) Ale nie bede sie tutaj oszukiwal jak wsiadlem do Audi - NIGDY WIECEJ OPLI wiec chyba odpowiedz juz znasz. Jak bardzo sie wahasz przejedz sie oplem i audi - poznasz roznice.
Opublikowano 13 Stycznia 200917 l Technologicznie samochody marki AUDI stoją zdecydowanie wyżej od Opli (mam porównanie), choć w ostatnich latach Opel zrobił duże postępy. Po za tym marka Opel nie robi takiego wrażenia na płci przeciwnej jak marka AUDI. Także Panie za kierownicą AUDI wyglądają... jakoś tak seksowniej :drool:
Opublikowano 13 Stycznia 200917 l Ta Vectra wogóle nie skręca przy większych prędkościach http://www.youtube.com/watch?v=zPHNPmfTopQ&feature=related Już nawet kilka razy mówili , że podczas pościgów policyjnych kilka Vectr sie rozwaliło :shocked: Wcale nie jest podsterowne
Opublikowano 13 Stycznia 200917 l hmm ciekawe audi gnije??? no nie wiem czyba że było bite albo nie wiadomo co sie z nim działo