Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 . Także Panie za kierownicą AUDI wyglądają... jakoś tak seksowniej :drool: I tu masz racje ..wczoraj widziałem dwie ładne blondynki w A8 D2 po lifcie ...to łuhh
Reggi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Żydowi zmarła żona. Poszedł do biura ogłoszeń aby zamieścić nekrolg w gazecie. Pyta ile kosztuje ogłoszenie, dostaje odpowiedz: - do pięciu wyrazów jest za darmo, powyżej pięciu trzeba płacić. Pani pyta jaki ma być tekst. Żyd odpowiada: - zmarła Izylda Goldman Pani mówi: - ma pan jeszcze dwa wyrazy Żyd myśli ciężko i po chwili dodaje: - sprzedam opla
audia4s4 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ja myślałem ze o jakiegoś Street Killa chodzi
Kocky Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 chyba mało osób na tym forum odpowie, że vectra lepsza Ja jakoś nie mam wątpliwości:
GILI Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ta Vectra wogóle nie skręca przy większych prędkościach http://www.youtube.com/watch?v=zPHNPmfTopQ&feature=related Już nawet kilka razy mówili , że podczas pościgów policyjnych kilka Vectr sie rozwaliło Dla tego auto nie trzeba pościgów ...konstruktorzy zapomnieli ,że droga nie zawsze jest prosta Gdzieś czytałem na temat tego modelu Vectry i głównym atutem testowanego egzemplarza był diesel 1.9 z Fiata ,który Opel jakiś czas montował do Vectry C, tak beznadziejny jest ten 2.2.Jedynym atutem przemawiającym za Oplem jest przestronność wnętrza i jeśli ci na nim zależy to kup A6 starsze ale Audi
Kozi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nie ma co sie zastanawiac: Audi!!!! Myślę że w przewadze użytkownicy tego forum, gdyby zmieniali fure, to tylko A4 na inne A4
kokos Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ta Vectra wogóle nie skręca przy większych prędkościach http://www.youtube.com/watch?v=zPHNPmfTopQ&feature=related Już nawet kilka razy mówili , że podczas pościgów policyjnych kilka Vectr sie rozwaliło bo chore bylo wlozenie tego co jest pod maska do takiej oski,jak tym przydepniesz to piszczy..., piszczy..., i nie jedzie bo caly czas piszczy,jak ktos lubi ruszac z piskiem to polecam ale tylko w lato :> poza tym nie ma ogolnie porownania,vectra jest tylko wieksza,silnik to przepasc pod wzgledem awaryjnosci,pompa wtryskowa w oplu to kaplica-jedziesz i czekasz kiedy padnie ,regeneracja chyba cos ok. 3tys a malo kto potrafi to zrobic profi,nowa chyba cos ok.8 tys.w Rzepinie niedaleko swiecka jest warsztat gdzie chlopaki robia tylko diesle i sa w tym naprawde dobrzy,powiedzieli mi krotko-1,9 i kropka.znajomy mial signum z tym motorem przez pol roku swieza sztuka byla,jak kupil lexusa to sie przyznal za wpakowal w opla w 3 miesiace tyle kasy ze glowa mala,eksploatacja w/g mnie chyba w audi jednak nie wychodzi drozej,servisy w oplu to przewaznie masakra przynajmniej te ktore poznalem w warszawie ,napisze jeszcze cos,znajomy miesiac wczesniej niz ja kupilem A4 kupil sobie vectre dwuletnia ,dal za nia 3 tys. wiecej niz ja,jak wsiadl do mojego auta to powiedzial-`no audi to audi`-kurfa jak na niego spojrzalem to mi sie go szkoda zrobilo(to w kwestii wykonczenia i materialow we wnetrzu),ja osobiscie przez 5 lat jezdzilem -ale vectra b-i mialem podobny dylemat jak ty,dopoki nie pojezdzilem troszke audi,to jest przepasc, jeszcze jedno ,poniewaz sam troche lubie pogrzebac przy aucie-bo lubie i nie ufam wiekszosci `mechanikow` i `aso` jakosc pasowania elementow i sam ich montaz to smiech na sali,tam gdzie w vectrze byl blachowkret(trzy razy demontaz i juz wiecej tego nie skrecisz ),tam w audi jest sruba z gwintem metrycznym i nakretka,skrecasz i rozkrecasz do zesrania i zawsze pasuje,ostatnio wymienialem zawias w audi i kazda sruba puszczala jakby byla wczoraj montowana,natomiast w oplu trzymetrowa przedluzka i modlitwa zeby nic nie urwac,f*ck jeszcze dlugo by pisac ale jedno jest pewne jak sie pomylisz w wyborze to pozniej bedziesz mial mine jak ten moj kolezka a aut nie znienia sie co pare tygodni.pzdr
Rekomendowane odpowiedzi