variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mam pytanie do znawców czy felgi 18" od mietka CLS podejdą do mojej B7, z tego co wyczytałem to są 8" i 8,5", wiem, że pierścień centrujący trzeba zmienić. Jak myślicie jak to będzie się prezentowało?? Dzięki za opinie
jacekdk Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 tylko znaczek zmien ale moze to fajnie wygladac
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Fotka tylko poglądowa, kumpel właśnie kupił CLSa i mówi, że alu za duże więc pomyślałem, czy nie dać mu moich 16tek hihi w rozliczeniu
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Kolega jeździł Land Cruiserem i teraz go przeraża plasterek oponki na 18''
Tomeks Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Fotka tylko poglądowa, kumpel właśnie kupił CLSa i mówi, że alu za duże więc pomyślałem, czy nie dać mu moich 16tek hihi w rozliczeniu japierdóle :doh1: ty nie dawaj mu swoich 16,ty daj mu w pysk,niech się ocknie,nie można tak kaleczyć auta
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Z tym rozliczeniem to pół żaretm pół serio, chociaż kolega laik i pewnie by na to poszedł, ale pewnie pójdzie w 17''
Gość gienio Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 nie da sie założyć felg z A4 do MB bo w A4 masz otwór 47,1 a w MB 72 czy jakoś tak, napewno w Mercedesowskiej feldze masz większy otwór , chyba że kolega chojrak to niech na tokarke zawiezie to mu powiększą
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Kolega co handluje felgami mówił, że pierścień centrujący do wymiany, jak poszukasz na allegro to często sprzedają felgi MB-Audi[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 14:42_________________________________________________Sorry odwrotnie przeczytałem upps swoją drogą, właśnie mnie znajomy uświadomił i chyba dam sobie spokój.
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 w A4 masz otwór 47,1 a pewno "literówka", ale otwór to raczej 57,1 ?
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Prezentowało będzie się średnio ..bo fela mało atrakcyjna W cls 17 ' ?
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nie no... ta felga zupelnie nie bedzie pasowac do Audi. Porazka
Iverson Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nie no... ta felga zupelnie nie bedzie pasowac do Audi. Porazka nom...Vario-t ty to masz pomysły hyhyhy
slaweq Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Nie no... ta felga zupelnie nie bedzie pasowac do Audi. Porazka Dokładnie..., beznadzieja
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 chodziło tu o sprawę techniczną panowie, a nie estetyczną....
Dibo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 chodziło tu o sprawę techniczną panowie, a nie estetyczną.... Patrząć na aspekt estetyczny tej felgi stwierdzam że technicznie nic z tego nie będzie
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 pre_pl, dzięki za wsparcie, chodziło generalnie o aspekt techniczny, jak już napisałem wcześniej odpuszczam temat na 100%, gdyby wszystko pasowało technicznie i estetycznie to wyszłoby to dla mnie cenowo atrakcyjnie dlatego zadałem specom pytanie Pozdro
pre_pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 ej.. no moment. Teraz ja nie bardzo rozumiem... Do Ciebie te wstrętne (phy.. błeee, yhhhgg ) fele da radę założyć przecież.... ... z technicznego punktu widzenia. Prawda ?
variocustoms Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 pre_pl dzwoniłem do kumpla co ma warsztat wulkanizacyjny i sprzedaje felgi, powiedział, że nie mam się co pchać w ten interes bo za dużo problemów może być szczególnie z ori MB, trzeba dotoczyć pierścienie redukcyjne i podobno coś trzeba kombinować ze śrubami i mogę mieć problem z wibracjami. Zacząłem wątek mając nadzieję, że przeczytam: wchodź, fele plug & play i wystarczy zmienić pierścień centrujący. Co do wzoru to mi się generalnie podoba i widziałem kilka CLSów i fajnie ta fela się prezentuje pomimo swojego prostego wzoru. Jak będzie okazja to na chwilę zamontuję felę i wrzucę fotkę.
Rekomendowane odpowiedzi