vikis4 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam! Jak w temacie-czy ktoś miał styczność z tym motorem? Każda opinia jest dla mnie ważna!
boberek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 hmm 3/4 silnika 1.9 ma 3 cylindry troche telepie ogólnie fajna mała jednostka prawie to samo co 1.9 TDI AVF czy AWX mocowo są chyba ze 2 silniki jakies 70 i 90 koni musiałbys sie tym przejehcac
audia4s4 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 80koni chyba też były coś tak kojarze
vikis4 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dokładnie ten egzemplarz który oglądałem (vw polo) 80km! Nie byłem na jezdzie testowej,więc nie za bardzo wiem jak to jezdzi! Ogólnie oki,ale przeraża mnie troszke to telepane tego 3-cylindrowego potwora Ciekawe jak z awaryjnością i na co zwrwacać uwagę?
boberek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 podobnie jak z wersją 4 cylindrową
marcelomattsoy Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ten silnik to dopiero traktor!!! Masakra. Moja ciocia w DE miała Polo i wytrzymała 3 miesiące (zamieniła na 3L Lupo ). To autko nawet jedzie przy tym silniku, a spala minimalne ilości paliwa przy spokojnej jeździe. Jeżeli komfort jest sprawą drugorzędną, warto się zastanowić.
Rekomendowane odpowiedzi