Opublikowano 13 Stycznia 20197 l Autor Rozbiórka fotela w b6 jest czynnością dużo bardziej skomplikowaną niż wymiana "plecków" w tylnej kanapie? Rozebrałem (i złożyłem z powodzeniem) kilka foteli w swoim życiu, między innymi Audi 80 b3/b4, Audi Coupe, A4 B5 ("kochane" fotele, gdzie materiał do stelaża był montowany przy pomocy metalowych obejm, wrr... ). Ma ktoś jakiegoś tutka do tego? EDIT: Dobra, jest tutek ale bez zdjęć. https://a4-klub.pl/topic/225479-rozbieranie-fotela-kierowcy-montaż-pakietu-światło/ Edytowane 13 Stycznia 20197 l przez trepek
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Autor 7 minut temu, Adam87 napisał: A radio jakie będzie Raczej skromne i bez szalenstw - mysle o rns-e zwyklym 1 minutę temu, kamil-vag napisał: Rok z ostrymi modami zaczęty ! W sobote caly bagaznik gratow przywiozlem Edytowane 15 Stycznia 20197 l przez trepek
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Teraz, kamil-vag napisał: Rok z ostrymi modami zaczęty ! Stare ludowe przysłowie mówi: „Gdy rok modami rozpoczniesz, na jednym nie spoczniesz” Znowu inny chiński uczony głosił: „gdy zima sroga to cały rok na modach”.
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Autor A stare polskie powiedzenie mowi: „kto dobrze gada temu trzeba polac”
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l No to polać i rezać 11 minut temu, trepek napisał: 19 minut temu, Adam87 napisał: A radio jakie będzie Raczej skromne i bez szalenstw - mysle o rns-e zwyklym Rnse to już nie tak skromnie
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l e tam, rnse niby fajne ale to 10 lat temu Jakiegoś andka ładuj. Na grupie fb chwalą chińczyka i sam się nad nim zastanawiam.
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 2 minuty temu, Patryks25 napisał: e tam, rnse niby fajne ale to 10 lat temu Jakiegoś andka ładuj. Na grupie fb chwalą chińczyka i sam się nad nim zastanawiam. Tylko ori nas zadowoli i nie skośnookie bo będziem jeździć bokiem
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Autor 28 minut temu, Adam87 napisał: No to polać i rezać Rnse to już nie tak skromnie Cytując klasyka: "złote, a skromne" ? 25 minut temu, Patryks25 napisał: e tam, rnse niby fajne ale to 10 lat temu Jakiegoś andka ładuj. Na grupie fb chwalą chińczyka i sam się nad nim zastanawiam. Nie chcę aby radio było mądrzejsze ode mnie ? A tak na poważnie to jak przeczytałem, że są problemy z jakością dźwięku to definitywnie przekreśliło to chińczyka. Nie po to palce poraniłem przy zakładaniu Bose aby robić downgrade ? I nie podobają mi się widoczne sloty na karty SD. EDIT: Pokazałem żonie RNS-E i jakieś radio na androidzie. Jej reakcja - "nie pokazuj mi chińczyka bo mnie oczy bolą". Klamka zapadła. Edytowane 15 Stycznia 20197 l przez trepek
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Godzinę temu, trepkowa napisał: Tylko ori nas zadowoli i nie skośnookie bo będziem jeździć bokiem Dla mnie bomba! ? Czadzik strofy tworzycie Trepkowo. ?
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Autor 9 minut temu, dekiel 13 napisał: Dla mnie bomba! ? Czadzik strofy tworzycie Trepkowo. ? Takich trudnych słów używasz, że musiałem sprawdzić w google! P.S. Nikt nie zauważył nic ciekawego w tym climatroniku? Edytowane 15 Stycznia 20197 l przez trepek
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 3 godziny temu, trepek napisał: Kompletujemy graty pod 2din. Tak dla przypomnienia pokaże jeszcze raz, ale..... nie. ??? Mam. Co to za literka A??? Edytowane 15 Stycznia 20197 l przez Adam87
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l To "A" ze strzałką ? jakaś automatyczna wentylacja ? Nie ma standardowego "OFF"
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Teraz, kamil-vag napisał: To "A" ze strzałką ? jakaś automatyczna wentylacja ? Tak! Automatyczne wykrywanie bąków i dezynfekcja!
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l 8 minut temu, trepkowa napisał: Tak! Automatyczne wykrywanie bąków i dezynfekcja! 2 : 0 .? ......................?
Opublikowano 15 Stycznia 20197 l Autor Numer: 8E0 820 043 BQ Pod czujnik jakości powietrza a bez podgrzewanych siedzeń