trepek Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 2 minuty temu, black4 napisał: A no proszę ! ? Fajne są bo przy 7,5" mają ET28 i są b.ładnie odsadzone no i są wklęsłe. Optycznie wyglądają na więcej niż 17" Pozdrawiam Bardzo fajne kolo, robi robote w b6 One bez dystansu ladnie sie licuja z krawedzia baczna, co nie?
dekiel 13 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 BBsy sztos. Trepku nie myślałeś aby maznąc w kolor spód zderzaków i progi ?
trepkowa Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 3 minuty temu, dekiel 13 napisał: BBsy sztos. Trepku nie myślałeś aby maznąc w kolor spód zderzaków i progi ? Myślał, myślał. Ale narazie żona go za dużo kosztuje ? ale trzeba by kiedyś.... 1
trepek Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) 28 minut temu, trepkowa napisał: Myślał, myślał. Ale narazie żona go za dużo kosztuje ? ale trzeba by kiedyś.... Moja NAJDROZSZA ma absolutne racje @dekiel 13 Plany sa, na ten rok byly plany aby zmienic listwy dolne drzwi na s-line (taki bez rdzy) i udalo sie, teraz bede powoli kompletowal dolne progi. Na przod to nie wiem czy s-line czy s4... A tyl to bym chcial dyfuzor z b7 + malowanie zderzaka w kolor i by bylo. Edytowane 2 Listopada 2019 przez trepek
dekiel 13 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 48 minut temu, trepek napisał: Moja NAJDROZSZA ma absolutne racje @dekiel 13 Plany sa, na ten rok byly plany aby zmienic listwy dolne drzwi na s-line (taki bez rdzy) i udalo sie, teraz bede powoli kompletowal dolne progi. Na przod to nie wiem czy s-line czy s4... A tyl to bym chcial dyfuzor z b7 + malowanie zderzaka w kolor i by bylo. Pomaluj tylny zderzak i kup małżonce jednego buta z a drugiego weż w leasing na razie żeby mogła chodzić.
trepek Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 12 minut temu, dekiel 13 napisał: Pomaluj tylny zderzak i kup małżonce jednego buta z a drugiego weż w leasing na razie żeby mogła chodzić. A torebka? A szal? A pasek? A rekawiczki? Co zonie po samych butach, do czego to wlozy? 1
trepkowa Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 „Jak wychować męża” ? A leasing to tylko wieczorami ?
dekiel 13 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Widzę ,że mimo ze wieczory przyjemne są to trudno bedzie kupić nawet choinkę zapachową do auta.
trepek Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 28 minut temu, dekiel 13 napisał: Widzę ,że mimo ze wieczory przyjemne są to trudno bedzie kupić nawet choinkę zapachową do auta. Ponoc moge sobie kupic choinke na urodziny ale pod warunkiem, ze bedzie w kolorze butow trepkowej. Zawsze cos...
MaciekPL Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 21 godzin temu, black4 napisał: Do 7,5" 215 ideallo! Mam takie w swoim ? Nooo i to siedzi pięknie. Wypadają na większe niż 17" . Czego nie można powiedzieć o bbsie, 18 wygląda mega słabo a o 17 nie ma co pisać. 1
Norbas Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 2.11.2019 o 14:01, black4 napisał: Do 7,5" 215 ideallo! Mam takie w swoim ? No jedno lepszych kółek w tych parametrach pod budę B6/B7. Sam szukałem do ex b7 w dobrym stanie przez dłuższy czas... a teraz mam je w zestawie z allroad'em Black4 Za jedną rzecz w tych felgach trzeba cię opierdzielić.... co tam robi ten klej po odważnigach Trepek ten zacisk z tyłu jakiś taki mały, kiedy swap ? Edytowane 10 Listopada 2019 przez Norbas
trepkowa Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 Nie wiem o co Ci chodzi ale już mu ściągam gacie i leję dupsko 1
Norbas Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 2 minuty temu, trepkowa napisał: Nie wiem o co Ci chodzi ale już mu ściągam gacie i leję dupsko A pisałem do @black4 ale jak uważasz, że Trepkowi się należy za coś tam to proszę bardzo
trepkowa Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 Aaa ok... ale jak już zdjęłam.... 1
trepek Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Opublikowano 10 Listopada 2019 12 minut temu, Norbas napisał: Trepek ten zacisk z tyłu jakiś taki mały, kiedy swap ? Większe heble mam zakupione (280tki), nawet i zaciski są pomalowane oraz przewody w oplocie mam. Tylko... no nie wiem, jakoś tak szybko ten czas zapiernicza ale na pewno w tym roku to zrobię!
trepek Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Opublikowano 10 Listopada 2019 1 minutę temu, trepkowa napisał: Aaa ok... ale jak już zdjęłam.... Same kosmate myśli w tej główce
trepkowa Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 Teraz, trepek napisał: Same kosmate myśli w tej główce Jakom se wziołeś, takom se masz 2
Norbas Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 2 minuty temu, trepek napisał: Większe heble mam zakupione (280tki), nawet i zaciski są pomalowane oraz przewody w oplocie mam. Tylko... no nie wiem, jakoś tak szybko ten czas zapiernicza ale na pewno w tym roku to zrobię! Doba dla nas wszystkich jest za krótka Liczy się, że są w planie 2
black4 Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 Norbas Na szybko wrzucane. Następnym razem się z tym klejem pobawię ? Pozdrawiam
trepek Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Opublikowano 20 Listopada 2019 (edytowane) Jubileuszowy przebieg: 222222, zdjecie zrobione o 4:44. Niewyraźne troche :/ Edytowane 20 Listopada 2019 przez trepek
Rekomendowane odpowiedzi