afroo. Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 58 minut temu, kkam napisał: Mam zestaw pod: @Adam.S na pewno byłby zainteresowany. ; )
eryczek93 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 W dniu 15.07.2017 o 03:00, tomekxp2 napisał: Fajną masz żonę, moja jakby wiedziała ile już wydałem na auto - to by mnie z domu pogoniła. Dobrze, że już nie stęka, że wolne chwilę przy aucie spędzam. Dlatego nastepne auto będzie na wypasie, żeby już nie dokładać. Powodzenia w rezaniu. Hahahaha jakbym siebie słyszał... One chyba wszystkie są takie same
trepkowa Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Hahahaha jakbym siebie słyszał... One chyba wszystkie są takie same O przepraszam! Nie wszystkie [emoji849] Ps. Nowa gała już czeka na chwilę wolnego aby się nadziać na patyk [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
eryczek93 Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 hahah po przeczytaniu tematu miałem właśnie napisać, że prócz Twojej
trepek Opublikowano 22 Września 2017 Autor Opublikowano 22 Września 2017 Galka i reczny w pikowanej skorze Swing. Tak jakos w miedzy czasie, jak samochod podczas malowania byl, wpadlo.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
trepek Opublikowano 22 Września 2017 Autor Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) 4 minuty temu, eryczek93 napisał: hahah po przeczytaniu tematu miałem właśnie napisać, że prócz Twojej Nawet sa takie rzeczy, ktore zona by chciala miec w samochodzie a na ktore sie nie zgadzam no ale powiedzmy sobie szczerze - ktory mezczyzna na cos rozowego by sie zgodzil? Chociaz i tak poszedlem na ustepstwa bo zona ma swoj kluczyk do A4 w rozowym kondonie @afroo. Zeby zycie mialo smaczek, raz galeczka raz... buziaczek? Eee, cos mi rym nie wyszedl Edytowane 22 Września 2017 przez trepek
trepek Opublikowano 24 Września 2017 Autor Opublikowano 24 Września 2017 W dniu 22.09.2017 o 12:30, kkam napisał: Niestety nie, obudowy plastik do przełożenia. Jak będziesz robił remont przednich hamulców to pomyśl nad 320mm Mam zestaw pod: Żona mówi, że opcja ze składanymi lusterkami bardzo jej się podoba. Ale na razie budżet mocno napięty bo remonty... 320mm hamulce mają mały priorytet, wcześniej wolałbym zainwestować w pakiet S-Line. Zderzaków jeszcze nie lakierowałem Dostałem od lakiernika trochę zdjęć z prac nad samochodem i muszę powiedzieć, że ogrom prac był znaczny. Wiele elementów miało totalnie zdjęty lakier, wgniecenia zostały usunięte. Poza zderzakami i maską, reszta cieszy oko Spokój na kilka lat z lakierem i rdzą mam. Jeszcze zostało mi tylnie zawieszenie odnowić oraz w kilku miejscach podwozie koło tylnego zawieszenia.
pezet202 Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Spoko modzisz Pomalu a do celu :-) Widze ze tak jak u mnie zona tez we wszystkim bierze udzial i cieszy sie razem ze mna:-)
trepek Opublikowano 8 Października 2017 Autor Opublikowano 8 Października 2017 Korzystajac z chwili wolnego udalo sie zamontowac nowa galke i raczke recznego - perforowana skora Swing.
kamil-vag Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 No, od razu inaczej się prezenci
Norbas Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ladnie wyszło Co to za skóra na mieszku ?? p.s. klucze i telefun na popielniczce nie ładnie wyglądają
trepek Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 Ladnie wyszło Co to za skóra na mieszku ?? p.s. klucze i telefun na popielniczce nie ładnie wyglądają Kupilem z forum taki zestaw, nie wiem co to za skora na mieszku ale skora telefon jest w kondonie wiec nie zarysuje popielniczki, klucze wyjatkowo tam dalem. Dbam o to aby nim mi srodka nie rysowalo aczkolwiek wiele elementow nadaje sie do wymiany, niestety...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Norbas Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Skóra fajna coś jak ori bo gładka Co do elementów to niestety ale auta mają swoje lata i jakieś tam znaki zurzycia po wcześniejszych właścicielach...
trepek Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 Powoli się ogarnie Muszę jakoś się zebrać i Bose zamontować.
trepek Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 Po czym poznac czy B6 ma bixa?
Adasko19 Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Najlepiej to po dużej soczewce w lampie [emoji6] i xenon ma przetwornice w dole lampy, a bix z tyłu lampy
trepek Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 No to mam bixa ciekawe ile jeszcze dodatkowych rzeczy odkryje z czasem w tym samochodzie.
davido Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 dokładnie po rozmiarze soczewki oraz po kodzie wyposażenia 8ED p.s. pisałem już chyba ze te lampy wyglądały mi na bixa hihi
Rekomendowane odpowiedzi