JacekAudiA4b5 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam serdecznie wszystkich czy moglibyście mi pomóc bo już normalnie mam dosyć tego dzwięku a nie wiem co to może być załączam link z filmikiem . Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc
Dudasz666 Opublikowano 19 Listopada 2017 Opublikowano 19 Listopada 2017 Rozwiązałeś problem? Mam podobny. Tylko powiedz mi to nie jest dźwięk jakiejś gumy? Bo u mnie tak to brzmi. Czy to może być coś poważnego?
Wiśniovy Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Na początek zdejmij obudowę między kierą a zegarami, może tam coś przyciera. Jeśli nie pomoże to kierownica out.
smilodon Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 U mnie w a3 było tak samo. Na zimnym cisza dopiero po przejechaniu paru km zaczynał skrzypieć a dźwięk jest również słyszalny z zewnątrz. W moim przypadku wyszło, że maglownica do regeneracji...
pdk Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 mialem problem z podobnym dźwiękiem, ale przy skrecaniem kołami na maxa, rozebralem obudowe kierownicy i okazało sie że to taśma wydaje taki dzwięk, widocznie cos na tym zwijaku padło, wymieniłem i po problemie.
Dudasz666 Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 W "innym temacie" znalazłem ciekawą podpowiedź. U mnie brzmi to bardziej jak guma, a "tam" gościowi piszczała jakaś guma przy wyjściu kolumny kierownicy z kabiny pasażerskiej. Muszę to sprawdzić.
Rekomendowane odpowiedzi