Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B9 Fellows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, JawoR36 napisał:

Więc mianuje Cię testerem, montuj i daj znać ??

Też jestem ciekaw ...?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 310 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

@JawoR36 @krystian3769 dobra, a co mi tam. Zamówiłem, dam znać co i jak jak już będę miał ten moduł w ręku.

Opublikowano
16 minut temu, sowiq napisał:

@JawoR36 @krystian3769 dobra, a co mi tam. Zamówiłem, dam znać co i jak jak już będę miał ten moduł w ręku.

:dance2:

Opublikowano
2 godziny temu, JawoR36 napisał:

3 godziny temu, sowiq napisał:

Chwała Ci za to :notworthy::thumbup1:

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano
  • Autor

Ten sklep to jakaś porażka :)

Zamówiłem, a po 5 dniach anulowali moje zamówienie z lakonicznym wyjaśnieniem: `Sorry no address changes for any paypal paid order.`. Od razu przelali mi kasę na PayPal, więc na dobry początek jestem w plecy na podwójnym przewalutowaniu :facepalm:

Spróbuję jeszcze coś podziałać, ale trochę mnie zniechęcili takim podejściem.

Opublikowano
15 minut temu, sowiq napisał:

Ten sklep to jakaś porażka :)

Zamówiłem, a po 5 dniach anulowali moje zamówienie z lakonicznym wyjaśnieniem: `Sorry no address changes for any paypal paid order.`. Od razu przelali mi kasę na PayPal, więc na dobry początek jestem w plecy na podwójnym przewalutowaniu :facepalm:

Spróbuję jeszcze coś podziałać, ale trochę mnie zniechęcili takim podejściem.

Lipa ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"Wygluszenie" bagaznika było za dopłatą? 

B&O 

20200723_155905.jpg

Wersja bieda 

20200723_165755.jpg

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje jak wygląda kwestia sterowania nawiewem przed pasażerem w wersji poliftowej? Pytanie dotyczy klimatyzacji 3 strefowej. W wersji przed liftem można było ustawić czy nawiew ma być otwarty czy zamknięty, teraz nie widzę takiej możliwości. Może jest jakaś reguła kiedy działa, a kiedy nie? Wczoraj próbowałem się bawić ustawieniami klimatyzacji, żeby go wywołać, ale nic z tego.

Opublikowano
  • Autor

@vvv Szczerze? Bawiłem się tym ustawieniem i w przedlifcie nie widzę absolutnie żadnej różnicy czy ten nawiew jest otwarty czy zamknięty. Próbowałem, testowałem i nie zauważyłem, żeby powietrze wydobywało się z tej szerokiej kratki nad schowkiem. 

Swoją drogą, czy w polifcie naprawili problem z nawiewem z tyłu i zrobili prawdziwą 3-strefową klimę? Bo w przedlifcie jak w zimę włączasz grzanie, to z tyłu nie będzie wiało jeśli kierowca ma nawiewy ustawione na Auto :) ASO mówi, że tak ma być :doh:

Opublikowano

Właśnie u mnie w przedlifcie ta szeroka kratka działała :) ogólnie klima była bardzo efektywna, teraz mam wrażenie, że jakoś słabiej chłodzi. W przedlifcie jeździłem z ustawieniem na Eco i Auto 21 stopni, a w weekend to do 20 zjechałem i jakoś ciepło mi było.

Czytałem o tym problemie z tyłem i 3 strefową klimą, ale z reguły jeżdżę sam (w dwie osoby), więc nie testowałem. Potestuję wieczorem i dam znać, ale nie spodziewam się zmiany na lepsze...

Właśnie testowałem, przy ustawieniach na auto i zwiększeniu temperatury z tyłu na max nawiew nie działa, przy obniżeniu temperatury na lo nawiew działa. Szeroka kratka nie zadziałała ani razu przy podobnych próbach z przodu i zmianie ustawień nawiewu. 

Edytowane przez vvv

Opublikowano
  • Autor
W dniu 27.07.2020 o 11:41, vvv napisał:

Właśnie testowałem, przy ustawieniach na auto i zwiększeniu temperatury z tyłu na max nawiew nie działa, przy obniżeniu temperatury na lo nawiew działa. Szeroka kratka nie zadziałała ani razu przy podobnych próbach z przodu i zmianie ustawień nawiewu. 

A zapłaciliśmy jak za 3-strefową :grin:

Opublikowano
9 godzin temu, sowiq napisał:

A zapłaciliśmy jak za 3-strefową :grin:

U mnie z tylu wszystko działa. Ta szeroka kratka z przodu to żaden nawiew tylko atrapa. Możecie sobie tam walnąć coś takiego?:

Edytowane przez vvalery

Opublikowano
15 godzin temu, vvalery napisał:

U mnie z tylu wszystko działa. Ta szeroka kratka z przodu to żaden nawiew tylko atrapa. Możecie sobie tam walnąć coś takiego?:

Działa Ci ogrzewanie z tylnego nawiewu? Byłoby to dziwne bo temat był poruszany w zimie i kilka osób potwierdziło, że tylko chłodzenie tam działa

Opublikowano
10 godzin temu, proarnes napisał:

Działa Ci ogrzewanie z tylnego nawiewu? Byłoby to dziwne bo temat był poruszany w zimie i kilka osób potwierdziło, że tylko chłodzenie tam działa

Działa to i to . Jak ktoś ma blisko to zapraszam, żeby poczuć na własnej skórze. ?

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

Warto robić do tego jakiś poradnik na forum czy raczej drugi głupek do takiego drutowania w B9 się nie znajdzie ?

7269D14A-2B83-4D34-B057-F99200BB2C7A.jpeg

Opublikowano
W dniu 30.07.2020 o 12:19, JawoR36 napisał:

Warto robić do tego jakiś poradnik na forum czy raczej drugi głupek do takiego drutowania w B9 się nie znajdzie ?

7269D14A-2B83-4D34-B057-F99200BB2C7A.jpeg

Hehe a to Ty na fb szalejesz z tym modem ?

Dawaj opis coś tam lepił ?

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano

Panowie. Nie działa mi oświetlenie nóg. Nawet nie zauważyłem kiedy przestało działać . Dodam że jedyne kodowania jakie zrobiłem to test zegarów i wyłączyłem start stop. Nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ. Ma ktoś jakiś  pomysł?

Opublikowano

czy ktoś może potwierdzić, że pasuje do B9 sedan 2020? 

Screenshot_20200730_130043_com.android.chrome.jpg

Opublikowano
W dniu 27.07.2020 o 11:41, vvv napisał:

Właśnie u mnie w przedlifcie ta szeroka kratka działała :) ogólnie klima była bardzo efektywna, teraz mam wrażenie, że jakoś słabiej chłodzi. W przedlifcie jeździłem z ustawieniem na Eco i Auto 21 stopni, a w weekend to do 20 zjechałem i jakoś ciepło mi było.

Czytałem o tym problemie z tyłem i 3 strefową klimą, ale z reguły jeżdżę sam (w dwie osoby), więc nie testowałem. Potestuję wieczorem i dam znać, ale nie spodziewam się zmiany na lepsze...

Z tej długiej, szerokiej kratki leciało Ci powietrze ?

Opublikowano
19 godzin temu, Michu1996 napisał:

Z tej długiej, szerokiej kratki leciało Ci powietrze ?

Cuda Panie cuda. ???