Opublikowano 3 Sierpnia 20215 l Ciekawy jestem, czy taki Audi phone box można będzie później dołożyć? Bo przez pół roku auta z taśmy będą bez tego ficzera.
Opublikowano 4 Sierpnia 20214 l Czesc Orientuje się ktoś czy kratkę radaru wyciągnę bez ściągania zderzaka? Domyślam się, że są one pewnie na zatrzaski, ale czy bez podważenia od środka zejdzie
Opublikowano 4 Sierpnia 20214 l Zejdzie od zewnątrz dobrze szarpnij tylko zacznij od strony grila bo na drugim końcu ma dwie łapki które wchodzą w zderzak
Opublikowano 12 Sierpnia 20214 l Ściągałem zderzak i mam teraz błąd radarów. Potrzebna kalibracja :/ Na przyszłość żeby tego uniknąć, to można jakoś temu zapobiec? Słyszałem, że auto musi być zamknięte i kluczyk dalej od auta. To prawda?
Opublikowano 14 Sierpnia 20214 l Panowie możecie sprawdzić w audi connect czy macie informacje o lotach samolotów, rozkład jazdy pociągów i city events. U mnie to poznikało chociaż mam licencję do końca 2022. Z góry dzięki za info.
Opublikowano 15 Sierpnia 20214 l 21 godzin temu, vvalery napisał: Panowie możecie sprawdzić w audi connect czy macie informacje o lotach samolotów, rozkład jazdy pociągów i city events. U mnie to poznikało chociaż mam licencję do końca 2022. Z góry dzięki za info. Moja niestety wygasła więc nie pomogę.
Opublikowano 15 Sierpnia 20214 l 7 godzin temu, Muskel1 napisał: Moja niestety wygasła więc nie pomogę. Dzięki Muskel za zainteresowanie. Może ktoś będzie miał ważną ? Zauważyłem, ze w terminach ważności licencji wszystkie nazwy np. pogoda są pisane normalnie tylko w tych trzech po nazwie jest dopisek _V3. Coś tu nie gra.☹️ Edytowane 15 Sierpnia 20214 l przez vvalery
Opublikowano 16 Sierpnia 20214 l Autor W dniu 15.08.2021 o 12:35, vvalery napisał: Dzięki Muskel za zainteresowanie. Może ktoś będzie miał ważną ? Zauważyłem, ze w terminach ważności licencji wszystkie nazwy np. pogoda są pisane normalnie tylko w tych trzech po nazwie jest dopisek _V3. Coś tu nie gra.☹️ Dzwoń od razu na infolinię. Wbrew pozorom działa to bardzo sprawnie, a ludzie po drugiej stronie są ogarnięci.
Opublikowano 17 Sierpnia 20214 l W dniu 15.08.2021 o 12:35, vvalery napisał: Zauważyłem, ze w terminach ważności licencji wszystkie nazwy np. pogoda są pisane normalnie tylko w tych trzech po nazwie jest dopisek _V3. Coś tu nie gra.☹️ W ustawieniach mmi w menu jest możliwość wyłączenia modułu danych. Wyłącz go i włącz ponownie. Może się coś zawiesiło.
Opublikowano 17 Sierpnia 20214 l 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: W ustawieniach mmi w menu jest możliwość wyłączenia modułu danych. Wyłącz go i włącz ponownie. Może się coś zawiesiło. Spróbuję, bo reset mmi nic nie dał. Jak to nie pomoże to jak pisał sowiq będę molestował infolinię. Edytowane 17 Sierpnia 20214 l przez vvalery
Opublikowano 17 Sierpnia 20214 l Panowie lejecie do siebie olej 0W30 czy 5w30? Do tej pory w ASO miałem 5W ale teraz polecają 0W
Opublikowano 17 Sierpnia 20214 l 3 godziny temu, Onkel napisał: Panowie lejecie do siebie olej 0W30 czy 5w30? Do tej pory w ASO miałem 5W ale teraz polecają 0W Tak bo u nas mrozy i zimy są za***iste. Przestań słuchać tego eko bełkotu bo już się żygać tym chce. Całe życie lałem 5W30 i to do diesla a teraz do benzyny. Przeżyłem parę aut z tym olejem i co i nic. Edytowane 17 Sierpnia 20214 l przez vvalery
Opublikowano 18 Sierpnia 20214 l Need help dla nowicjusza ? mam A4 b9 2018 rok. Nie mogę do końca sparować samochodu z aplikacją MyAudi. W samochodzie nie ma karty SIM w schowku, w aplikacji na telefonie założyłem już konto i zalogowałem się w MMI connect jako główny użytkownik... Co powinienem jeszcze zrobić? W ASO mówią, że muszę do nich podjechać bo muszą przeprowadzić weryfikację z poziomu salonu.
Opublikowano 19 Sierpnia 20214 l ASO musi potwierdzić, że Ty jesteś właścicielem, dopiero wtedy będzie zweryfikowane.
Opublikowano 20 Sierpnia 20214 l W dniu 19.08.2021 o 08:10, Muskel1 napisał: ASO musi potwierdzić, że Ty jesteś właścicielem, dopiero wtedy będzie zweryfikowane. Tylko wizyta osobista Aso ?
Opublikowano 21 Sierpnia 20214 l Gdyby komuś po montażu dwóch gniazd USB i aktywacji ASI działało tylko AndroidAuto to trzeba zmienić kodowanie 5F byte 19 na wartości C4. Teraz wszystko działa.