gumbas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam, Posiadam historię auta z ASO (serwisowane w Niemczech), ale niestety mam problem w określeniu kiedy był wymieniany rozrząd. Czy ktoś z Was wie jak po niemiecku oznacza się wymianę rozrządu, może ktoś posiada kody itp. - być może taka wymiana kryję się pod pozycją pracy - ale niestety nic nie znalazłem w google. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję, Tomek
ksiadz99 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 a nie masz nalepki z przebiegiem na obudowie rozrzadu albo gdzies obok?
gumbas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Hmm - o tym nie wiedziałem - czy ona jest widoczna po podniesieniu klapy silnika, trzeba coś odkręcać? Proszę o wyrozumiałość, bo się w ogóle nie orientuje w tej materii Pozdrawiam, Tomek
ksiadz99 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 jezeli tam jest to znajdziesz ja bez rozkrecania niczego.. obudowa rozrzadu, ewentualnie sasiednie plastiki..
RiCoTriCo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 U mnie naklejka z przebiegiem przy którym był zmieniany rozrząd jest na masce ( po podniesieniu prawy dolny róg )
grabalaba Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Szukaj w kwitach "Zahnriemenwechsel" - wymiana rozrządu
Musashi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam, Posiadam historię auta z ASO (serwisowane w Niemczech), ale niestety mam problem w określeniu kiedy był wymieniany rozrząd. Czy ktoś z Was wie jak po niemiecku oznacza się wymianę rozrządu, może ktoś posiada kody itp. - być może taka wymiana kryję się pod pozycją pracy - ale niestety nic nie znalazłem w google. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję, Tomek Zahnriemen und Spannrolle für Nockenwellenantrieb wechsel
Rekomendowane odpowiedzi