Rafaello19944 Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Wczoraj kupiłem audi a4 B8 2.0 TDI 140KM Wyposażenie: -ABS -Bluetooth -Centralny zamek -Czujnik deszczu -Czujnik zmierzchu -Elektryczne szyby -Elektrycznie regulowane fotele -Elektryczne lusterka boczne -hak -Immobilizer -Isofix -Klimatyzacja automatyczna -Komputer pokładowy -Kontrola trakcji -Odtwarzacz CD (+zmieniarka na 6 płyt) -Podgrzewane fotele -Przednie i boczne poduszki powietrzne -Reflektory ksenonowe -Sportowe fotele -Sportowe zawieszenie -System nawigacji -Światła adaptacyjne -Światła przeciwmgielne -Światła do jazdy dziennej -Tempomat -ESP -Wielofunkcyjna kierownica -Zestaw głośnomówiący Rocznik:2008 Nazwa lakieru: lavagrau perleffekt (Ciemny grafit) Przebieg: 159 tyś Przed sprzedażą było wymieniane: -klocki i tarcze hamulcowe przód/tył -nowe opony letnie -sprzęgło i dwumasa Pierwsza trasa zrobiona 344km do domu Monachium - ok. Frankfurtu Bez żadnych problemów i wygodnie Kilka zdjęć zrobione tak na szybko:
mariusz36 Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Gratulacje zakupu , fajna i jak napisał Ruby fajna baza do modów , a nie które to nawet trzeba zrobić. Powodzenia niech służy.
Rafaello19944 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 35 minut temu, mariusz36 napisał: Gratulacje zakupu , fajna i jak napisał Ruby fajna baza do modów , a nie które to nawet trzeba zrobić. Powodzenia niech służy. Jakie masz na myśli mody które trzeba zrobić?
Wihajster Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 kolor fis,kolor MMI,servotronic,ledy tył, kiera 3 ramiona to tak na szybko
Rafaello19944 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 No właśnie to co wymieniłeś chciałbym przede wszystkim zrobić Najchętniej MMI bym wymienił na większy ale za bardzo nie orientuje się czy by się dało :/ A jakby jeszcze był z systemem androida to by było idealnie *Auto przedstawione, ale user się nie przywitał w odpowiednim dziale. ->Nowicjusz
Rafaello19944 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 Jeszcze kilka zdjęć mam A tu porównanie z moim drugim autem (VW na sprzedaż jest)
maki19955 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Bardzo fajny wózek pogratulować trochę zabawy i bedzie cieszył jeszcze bardziej ?
Kamyk Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 jak widzę to czerwone MMI i fis to mnie szarpie .....
Rafaello19944 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 2 godziny temu, Kamyk napisał: jak widzę to czerwone MMI i fis to mnie szarpie ..... W pierwszej kolejności to będzie zrobione Słuchajcie mam takie pytanie.. Mam alu 17" i na nich opony 245/45 i jakie powinno być ciśnienie w oponach? Bo od wczoraj wyświetla mi się komunikat żeby sprawdzić ciśnienie
TOM3K Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 1 godzinę temu, Rafaello19944 napisał: W pierwszej kolejności to będzie zrobione Słuchajcie mam takie pytanie.. Mam alu 17" i na nich opony 245/45 i jakie powinno być ciśnienie w oponach? Bo od wczoraj wyświetla mi się komunikat żeby sprawdzić ciśnienie Masz Układ kotroli Ciśnienia? Dasz rade skopiować kodowania i jak ta opcja wygląda w mmi?
Rafaello19944 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 Tak szczerze to nie wiem ale jak sie bawilem ustawieniami w mmi to nigdzie nie widzialem ukladu kontroli ciśnienia.. jak zapalam auto to wyświetla się komunikat "check tire pressure front light" (o ile dobrze pamiętam) i cały czas miga ta kontrolka
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 jest w opcji car.sprawdz cisnienie w kołach i zrób reset
Rafaello19944 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 46 minut temu, Wihajster napisał: jest w opcji car.sprawdz cisnienie w kołach i zrób reset Tylko jak ten reset zrobić?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 14 minut temu, Rafaello19944 napisał: Tylko jak ten reset zrobić? no i dopompuj jak jest mało
Rafaello19944 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 Tylko właśnie nwm do ilu dopompowac bo pierwszy raz mam taki niski profil opony
l.e.s.t.e.r Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Teraz, Rafaello19944 napisał: Tylko właśnie nwm do ilu dopompowac bo pierwszy raz mam taki niski profil opony 2.2 powinno być dobrze. Ps na tym forum to masz raczej balon jak w starze
Rafaello19944 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 Poszukałem trochę i znalazłem ze na przód ma być 2,5 a na tył 2,2. Prawda to jest?
Rekomendowane odpowiedzi