Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze
marcin j Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze Widziałem , widziałem :biggrin: Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy dobre :biggrin:
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu
marcin j Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Z tego co pamiętam to chyba nawet z kobietą stałeś.
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle Murzyn zadzialaj i daj ostrzeżenie
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle Murzyn zadzialaj i daj ostrzeżenie kuna! za co, no za co przeciez to oni, to nie ja
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 juz ostzrezenia rezam w notatniku.... to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu trzeba zalozyc....zajme sie tym
poziek Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 przepraszam ale kto wpoedział, że Murzyn nie ma włosów?? a kurtke z konia widzieliście??
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 lepsze by bylo po lysym koniu no ale a wlasnie wszyscy juz odespali zlot bo mi jakos po tym Mon Cherry glowa napiernicza do dzisiaj
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 przepraszam ale kto wpoedział, że Murzyn nie ma włosów?? a kurtke z konia widzieliście?? kurtka z konia tera to ja sie popłakałem a wlasnie wszyscy juz odespali zlot bo mi jakos po tym Mon Cherry glowa napiernicza do dzisiaj ja do wczoraj jakies taki na ssaniu bylem jeszcze uspiony
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 oj misiaki!! se wlaczyliscie bajere!! [ Dodano: 06-03-2007, 14:32 ] a kurtke z konia widzieliście?? a nie przypadkiem z kreta??
marcin j Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 oj misiaki!! se wlaczyliscie bajere!! [ Dodano: 06-03-2007, 14:32 ] a kurtke z konia widzieliście?? a nie przypadkiem z kreta?? Dla mnie kurtka wyglądała jak by z krówki była :biggrin:
ono Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 A ja słyszałem że jest z napleta dzika ..... no jak to jest w końcu ?? hyhyhy
marcin j Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 A ja słyszałem że jest z napleta dzika ..... no jak to jest w końcu ?? hyhyhy To dużo dzików musieli skatować , bo kurtka dość długa była
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 A ja słyszałem że jest z napleta dzika trafiles w sedno - nastepna bedzie z warszawskich dzikow
Lukas Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ale Murzyn mysl logicznie Kurna ty to na kazdym zlocie cos z ubioru wymyslisz jak nie koszula z cyckami to kurtka z napleta az sie boje pomyslec co bedzie nastepne
Gość Murzyn Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ale Murzyn mysl logicznie Kurna ty to na kazdym zlocie cos z ubioru wymyslisz jak nie koszula z cyckami to kurtka z napleta az sie boje pomyslec co bedzie nastepne nic sie nie martw...cos sie wymysli :twisted: :twisted: :twisted: jeszcze mam czapke lotnicza, ale zapomnialem zabrac
MAx Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Opublikowano 6 Marca 2007 Murzyn a zdradz taejmnice skad bierzesz te łaszki?
Rekomendowane odpowiedzi