Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] P.Z. MOT. Polecam :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

wlasnie nie dawno mialem okazje przekonac sie ile naprawde jest warte moje ubezpieczenie :)

Kilka tygodni temu przywalilem w taka kamienna donice przy parkingu ( nie bylo widac za szyba ;>)

a tydzien/dwa pozniej ktos przytarl mi przedni zderzak na parkingu.

Postanowilem zadzownic do wyzej wymienionego ubezpieczyciela i jakze wielkie bylo moje zdziwienie kiedy zadzwonil pan od ogledzin i stwierdzil ze nie musi przyjezdzac, ogladac szkod, tylko mam podac namiary na konto i pieniadze na naprawe otrzymam w ciagu tygodnia :)

czy to normalne zeby tak zalatwiali sprawy :)?

pozdrawiam, v1ck

Opublikowano

A skąd wiedzą co jest uszkodzone? Jasnowidz jakiś czy co :polew:

Opublikowano

hmmmmm kwestia , ile tych pieniędzy przeleją na konto

Opublikowano

Dziwne :shocked: :shocked:

Opublikowano
  • Autor

Pan z ktorym rozmawialem zapytal mnie czy orientowalem sie w kosztach naprawy, wiec jak powiedzialem ile to powiedzial ze tyle mi przeleja :), jak przelew dojdzie to dam znac! :)

pozdrawiam, v1ck

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

pieniazki doszly, tyle ile sie umawialismy. Wiec jednak dalo rade :)

Opublikowano

hehe no to gites :) ja także mam w PZ Mocie :hi:

Opublikowano

A mógłbyś powiedzieć jak wielki to uszkodzenie i ile im powiedziałeś??

Bo sądzę, ze jeśli powiedziałeś rozsądną cenę, to pewnie po prostu opłacało im się nie przyjeżdżać .

Opublikowano
  • Autor

poprostu mialem do malowania 2 zderzaki, przod i tyl, powiedzialem 300zl za element wiec dali 600 :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to dla tego nie przyjeżdżali opłacało dać ci tylko 600 zł to nie duzo

Opublikowano

też mi się wydaje, że mało i dlatego nie przyjeżdżali, mój szwagier za ryskę na zderzaku i trochę błotniku dostał 850 zł...... a rysy spolerował

Opublikowano

Kwota stosunkowo nieduża - być może odbiją ci to ze zniżek AC :decayed:

Podobną sytuację miał kolega z LINK4 - też na telefon mu przesłali kilkaset złotych.

Opublikowano

Cieszy mnie takie podejście PZM bo w tamtym tyg siostrze ubezpieczyłem u nich Fusiona

Opublikowano

cikawe kto czytal warunki umowy z TU np ac jeden z zapiso bo jest tam ich kilka, zeczoznawca przyjezdza do 7 dni o zgłoszenia szkody

Opublikowano

cikawe kto czytal warunki umowy z TU np ac jeden z zapiso bo jest tam ich kilka, zeczoznawca przyjezdza do 7 dni o zgłoszenia szkody

pewnie gdzieś małym druczkiem mają że do 1tyś możliwość bez rzeczoznawcy... :>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja nie polecam PZM mają śmieszne wyceny, gość ubezpieczony w PZM uszkodził mi zderzak przód, lampe i błotnik, ok rzeczoznawca wpisał wszystko do wymiany ale jak przyszło do wyliczenia to zaproponowali mi 1720zł gdzie same czesci 3,600 wiec chyba biorą ceny czesci z anglików albo użwyki z giełdy a gdzie jeszcze robocizna. Teraz czekam na kosztorys z warsztatu i bede z nimi walczył...

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Tez jestem u nich ubezpieczony.Jak narazie wszystko bezszkodowo(odpukać).Ubezpieczenie kończy mi się w lutym,wiec z ciekawości poszedłem się dowiedzieć o przybliżone koszta.

Jednorazowo-1647zł(full pakiet),natomiast w ratach wychodzi po 920zł=1840zł :( Strasznie dużo sobie liczą.Dodam,że zniżki za OC-60% i AC-rok bezszkodowości.Zastanawiam się wogóle czy wykupywać AC? :gwizdanie:

Opublikowano

tylko jak sie dochodzi odszkodowania PZMotu z oc sprawy to wowczas jest droga przez mękę, jak jest mała skoda to wyplacaja bez wiekszych problemow (malwanie jednego elementu to okolo 350-400zł) natoamist jak jest spora szkoda to amortyzacja i chinskie zamienniki to norma

Opublikowano

Hej,

wlasnie nie dawno mialem okazje przekonac sie ile naprawde jest warte moje ubezpieczenie :)

Kilka tygodni temu przywalilem w taka kamienna donice przy parkingu ( nie bylo widac za szyba ;>)

a tydzien/dwa pozniej ktos przytarl mi przedni zderzak na parkingu.

Postanowilem zadzownic do wyzej wymienionego ubezpieczyciela i jakze wielkie bylo moje zdziwienie kiedy zadzwonil pan od ogledzin i stwierdzil ze nie musi przyjezdzac, ogladac szkod, tylko mam podac namiary na konto i pieniadze na naprawe otrzymam w ciagu tygodnia :)

czy to normalne zeby tak zalatwiali sprawy :)?

pozdrawiam, v1ck

...nie tylko oni tak dzialają. W Warcie jest podobnie - rozliczają bez oględzin szkody do 4tyś., zgłaszasz telefonicznie, wstępny kosztorys, jeżeli akceptujesz - wypłata. Minimalizują rbg likwidatorów. :rolleyes: