DANDYS Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) JawoR36 to robimy biznes ? bo jak narazie ucichlo cos a widze narzekasz ze masz ich za duzo a nie chcesz sie pozbyc jednej dobrej. Ty bys zarobił a ja bym dalej mogl sie cieszyc audica . I każdy byłby zadowolony piotrsob1 Dzięki w pomocy https://www.olx.pl/oferta/turbina-turbosprezarka-audi-a4-b5-2-5tdi-CID5-IDnrJo8.html#0865de819d takie cos znalazlem ale tez znzlaazlem po regeneracji za 400 https://www.olx.pl/oferta/turbosprezarka-audi-a4-a6-a8-all-road-passat-b5-superb-2-5-tdi-turbina-CID5-IDaKdvZ.html#0865de819d i co myslicie ? Edytowane 20 Lipca 2017 przez DANDYS
DANDYS Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) jak widac nie ktorzy tylko potrafia duzo mowic na forum ... Turbinka kupiona od szewczenko i jestem zadowolony. Tylko cos mi sie pokrzaniło i przestała pompowac ledwo co pompuje do 1.4 , na odpalonym samochodzie scisnełem wezyk od gruszki i wtedy ladnie wszystko pompuje do 2.3bar. Mozliwe ze zawór n75 nie trzyma ?czy jakas nie szczelnosć ? Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez DANDYS
majkel_majki Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Przejrzyj najpierw przewody podciśnienia. Zdradliwe są te w oplocie, lubią pękać przy króćcach zaworów, czego nie widać spod oplotu na pierwszy rzut oka. N75 zostaw na koniec bo jest drogi, ewentualnie podmień z kimś na próbę.
DANDYS Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 obstawiam zawór n75 bo jak sciagne weżyk doprowadzający cisnienie do zawórku slychac jak schodzi powietrze takze wezyki cale .
GOLI Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 sprawdź czy membrana w gruszce dobra, ja już to wymieniałem
hubi. Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Ja mam za 300 zł od AKN w idealnym stanie turbo jak coś luzy bardzo małe fabryczne. Jak coś to info na priv Edytowane 18 Grudnia 2017 przez hubi.
Rekomendowane odpowiedzi