PIXI Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 Cuber, piękna fura ... pogratulować ? Czemu nie Biturbo ? P.S. Ile ubezpieczenie 3.0 diesel ? (Może być na PW)
Cuber Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Opublikowano 11 Lipca 2019 7 godzin temu, PIXI napisał: Cuber, piękna fura ... pogratulować ? Czemu nie Biturbo ? P.S. Ile ubezpieczenie 3.0 diesel ? (Może być na PW) Pierwotnie chciałem BiTdi ale ceny są kosmiczne i nie w moim zasięgu jesli chodzi o polifta takiego jak bym chciał , wiec jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma ...... Uzbezpieczenie full wypas 3,9 Ogólnie to Polift w co nie wierzyłem ale to zupełnie inny samochód niż przedlift , zdecydowanie się inaczej prowadzi jak dla mnie Lepiej jest ogólnie szybszy a Stronic poliftowy to bajka ( tfu tfu tfu ) jak na razie wyciszenie jest lepsze albo przynajmniej tak mi się wydaje bo mam podówjne szyby aha i co najwazniejsze w nocy LEDy przedliftowe mogą się schować co do polifta Rezał raczej nic nie bede bo w sumie nie ma co , chyba ze trafię czarne piano listwy wewnetrzne lub Beafurty
nitroo Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 12 godzin temu, jedrekx napisał: p.s. za miesiąc prawdopodobnie moje będzie do wzięcia no chyba, że się rozmyślę co do sprzedaży Masz ją na firmę? A muzykę z YouTube się da puszczać?
marcin_o23 Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 2 godziny temu, Cuber napisał: Pierwotnie chciałem BiTdi ale ceny są kosmiczne i nie w moim zasięgu jesli chodzi o polifta takiego jak bym chciał , wiec jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma ...... Uzbezpieczenie full wypas 3,9 Ogólnie to Polift w co nie wierzyłem ale to zupełnie inny samochód niż przedlift , zdecydowanie się inaczej prowadzi jak dla mnie Lepiej jest ogólnie szybszy a Stronic poliftowy to bajka ( tfu tfu tfu ) jak na razie wyciszenie jest lepsze albo przynajmniej tak mi się wydaje bo mam podówjne szyby aha i co najwazniejsze w nocy LEDy przedliftowe mogą się schować co do polifta Rezał raczej nic nie bede bo w sumie nie ma co , chyba ze trafię czarne piano listwy wewnetrzne lub Beafurty i do tego niby z zewnątrz tylko lampy i zderzaki ale lift gniecie przedlifta
Cuber Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Opublikowano 11 Lipca 2019 2 godziny temu, marcin_o23 napisał: i do tego niby z zewnątrz tylko lampy i zderzaki ale lift gniecie przedlifta dokładnie
PIXI Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 (edytowane) Też się rozglądam za poliftem BiTdi z tiptronikiem - to prawda, że cena kosmos ? Ja pitole ? 3900zł za 3,0 (zajxbista cena)... myslałem że dużo wiecej. Zapytałem o kwotę ubezpieczenia, bo mnie "straszyli" że jak się zmieszcze w 7-8 tyś rocznie to bedzie dobrze (wartość auta do 150 tyś.) Ja w tamtym roku full pakiet w Warcie 2,0 (177Km) 3000zł płaciłem z max zniżkami. P.S. "Nie będę nic rezał" ??? , może troszkę ?. Dzięki za info. Bezawaryjnosci i życzę !!! Edytowane 11 Lipca 2019 przez PIXI
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 13 godzin temu, Cuber napisał: tak mi się wydaje bo mam podówjne szyby to kwestia szyb, w tej drugiej A6tce są zwykłe i nie ma co porównywać do mojego 11 godzin temu, nitroo napisał: Masz ją na firmę? oczywiście
nitroo Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 Szkoda, że sedan. Chyba będę raczej celował w Avanta.
marcintuchola Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 3900?? Bardzo bardzo dobra cena ja za swoją płace 6600 w PZU...
jedrekx Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 ja za swojego miałem chyba 4000, ale auto ubezpieczone jest przez agencję obsługującą leasing.
wampir Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 Ta roznica wynika z tego ze przedlifty to juz bardziej styrane auta a przebieg wplywa na wszystko, od życia ledów po subiektywne odczucie wytłumienia auta.
A-rek Opublikowano 13 Lipca 2019 Opublikowano 13 Lipca 2019 W dniu 11.07.2019 o 18:41, Cuber napisał: Ogólnie to Polift w co nie wierzyłem ale to zupełnie inny samochód niż przedlift , zdecydowanie się inaczej prowadzi jak dla mnie Lepiej jest ogólnie szybszy a Stronic poliftowy to bajka ( tfu tfu tfu ) jak na razie wyciszenie jest lepsze albo przynajmniej tak mi się wydaje bo mam podówjne szyby aha i co najwazniejsze w nocy LEDy przedliftowe mogą się schować co do polifta ?
A-rek Opublikowano 14 Lipca 2019 Opublikowano 14 Lipca 2019 Liczyłem po cichu, że w S6 nie będzie takiej "wiochy"..... ale niestety ?
Cuber Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 Pisaliśmy o tym już jakiś czas temu tutaj .... ?
bigjasiu Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 Wykastrowali auto.... Przynajmniej sylwetka C7 jest ponadczasowa i będzie się długo cieszyła powodzeniem. Ale za pare lat już nie będzie co kupić...
A-rek Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 Godzinę temu, Cuber napisał: Pisaliśmy o tym już jakiś czas temu tutaj .... ? sory, musiałem przeoczyć..... w modelu RS też takie coś będzie ??
Rekomendowane odpowiedzi