Pinkacz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witajcie, jestem nowy na forum Mam na imię Dawid obecnie mieszkam za granica, pochodzę z okolic Poznania Audi kupiłem w zeszłym tygodniu i jestem szczęśliwym posiadaczem! muszę rozejrzeć się na forum i poszukać jakiś fajnych pomysłów na mody
Kooga Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witamy, ladne autko. Jakie okolice w NO?
Pinkacz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Oppland-Valdres- Fagernes- Beitostølen
marda16 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Hej, kolor jak mojej, listwy progowe s-line już ma a ja swoje będę dziś lub jutro przyklejał ...
Pinkacz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 3 minuty temu, marda16 napisał: Hej, kolor jak mojej, listwy progowe s-line już ma a ja swoje będę dziś lub jutro przyklejał ... Tzn. Ze moja ma listwy progowe s linę?:D
marda16 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 1 minutę temu, Pinkacz napisał: Tzn. Ze moja ma listwy progowe s linę?:D Tak ma listwy S-line z pakietu zewnętrznego, brakuje do pełnego pakietu zderzaków ,spoilera klapy, znaczków na błotnikach obniżonego zawieszenia tak z grubsza...
Pinkacz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Hmmm co do obniżonego Zawieszenia auto wyszło z fabryki niby z pakietem sport i obniżonym usztywnionymi zawieszeniem hmmm idzie to jakoś spr?
Kooga Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 2 godziny temu, marda16 napisał: Tak ma listwy S-line z pakietu zewnętrznego, brakuje do pełnego pakietu zderzaków ,spoilera klapy, znaczków na błotnikach obniżonego zawieszenia tak z grubsza... Taka ciekawostka. Nie wiem jak w innych krajach skandynawskich, ale w Norwegii progi s-line wychodza w kazdej b8
Kooga Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 2 minuty temu, Pinkacz napisał: Hmmm co do obniżonego Zawieszenia auto wyszło z fabryki niby z pakietem sport i obniżonym usztywnionymi zawieszeniem hmmm idzie to jakoś spr? Tak, ksiazka serwisowa, na pierwszej stronie masz kody wyposazenia
Pinkacz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 A na czym spr te kody? Jest jakaś strona internetowa ?
AudiA4uk Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ładna w bieli [emoji41]Sent from my MI 5 using Tapatalk
majty2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Fajna sztuka i kolorek super, powodzenia w modach
Limak2005 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 W bieli najlepiej [emoji106] choc ostatnio mam spore problemy z autem mam nadzieje ze kros znajdzie feil:(...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi