kzgorski Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam, mam Audi A4 Cabrio B6, radio oryginalne na 2DIN Symphony. Nawigacja jest, ale wyświetlana w komputzrze. Orientuje się ktoś, czy ta nawigacja RNS-E MMi podejdzie, czy da się podpiąć pod te same kostki, antenę itp?
Młody Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Proszę nawi http://www.allegro.pl/item533755818_nawigacja_audi_a4_s4_cabrio_rns_e_2001_2007_super.html z tego co wiem da się podpiać antenę a co do kostek to nie wiem jak jest przy Symphony ale z chorus idzie przejcie na nawi a najlepiej wsadzić nowe kostki
siemian Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 do kostek potrzeba adapter (lub można przelutować). Antena powinna pasować, tylko jest jeszcze pytanie gdzie w cabrio jest cały system navi (gdzie wkładasz płyte z mapami) bo jeśli w bagażniku to musisz sam zadecydować czy lepiej ciągnąc kabel z bagażnika czy dołożyć inną antene gps. pozdrawiam
mydlo Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 http://www.allegro.pl/item533755818_nawigacja_audi_a4_s4_cabrio_rns_e_2001_2007_super.html Sprzedającego z tej aukcji w opisie trochę poniosło :gwizdanie: RNS-E moim zdanie w cabrio zakłada się tak samo jak w sedanie czy avancie poczytaj ten temat http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html a na pewno sam sobie z tym poradzisz, tym bardziej że u Ciebie to jest prawie plug&play
pre_pl Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 różnica jest tylko w ramce 2-din, ale tu już jest.... Był temat o rns-e w cabrio i ramce 2-din własnie płyta jest w napedzie rns-e, a nie gdzieś w bagażniku
siemian Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 różnica jest tylko w ramce 2-din, ale tu już jest.... Był temat o rns-e w cabrio i ramce 2-din własnie płyta jest w napedzie rns-e, a nie gdzieś w bagażniku Mam rns-e to wiem. Chodziło mi o to gdzie teraz kzgorski ma moduł od navi, bo napisał że ma navi w licznikach. pozdrawiam
kzgorski Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam, no właśnie płytka jest w bagażniku. A gdzie moduł to nie mam pojęcia. Żeby DVD odtwarzać to trzeba jakiś specjalny czytnik DVD czy wystarczy jakiś standard z netu?
siemian Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Czyli kabel z anteny GPS też jest podciągniety do bagaznika tylko. Albo kupisz "przedłużacz" i pociągniesz na przód do RNSa albo zamontuj sobie nie ori antene z przodu (np. pod deską). Z tego co wiem to do DVD potrzebny jest jeszcze specjalny adapter i ewentualnie odblokowanie oglądania w czasie jazdy. pozdrawiam
kzgorski Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2009 No dzięki wielkie. Do zakupu jeszcze chwilka, więc mam czas na wszystkie przemyślenia.
Młody Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Czyli kabel z anteny GPS też jest podciągniety do bagaznika tylko. Albo kupisz "przedłużacz" i pociągniesz na przód do RNSa albo zamontuj sobie nie ori antene z przodu (np. pod deską). Z tego co wiem to do DVD potrzebny jest jeszcze specjalny adapter i ewentualnie odblokowanie oglądania w czasie jazdy. pozdrawiam Święta prawda jest potrzebny "adapter", "czytnik DVD" jeśli chcesz oglądać filmy bez tego nie ma szans a i w czasie jazdy jest potrzebne odblokowanie
betonik114 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Czyli kabel z anteny GPS też jest podciągniety do bagaznika tylko. Albo kupisz "przedłużacz" i pociągniesz na przód do RNSa albo zamontuj sobie nie ori antene z przodu (np. pod deską). Z tego co wiem to do DVD potrzebny jest jeszcze specjalny adapter i ewentualnie odblokowanie oglądania w czasie jazdy. pozdrawiam Święta prawda jest potrzebny "adapter"' date=' "czytnik DVD" jeśli chcesz oglądać filmy bez tego nie ma szans a i w czasie jazdy jest potrzebne odblokowanie [/quote'] a ile kosztuje taki adapter
siemian Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 do tego potrzebujesz jeszcze czytnik dvd za ok 500zł. Wszystko powinno się mieścić w 1000zł z montażem. Pozdrawiam
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 DVD z 500 , odblokować można i za darmo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi