Patryk Kiełek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam panowie byłem wczoraj na geometri i zbiwrznosci w mojej b6 Quattro kierownica idzie lekko w lewo gość co to robił powiedział że ciężko to ustawić ale raczej będzie dobrze . Nie jest dobrze wczoraj próbowałem ustawić o ząbek na wielokilnie i kiera idzie albo w lewo albo w prawo . Jechać do niego i musi ustawic to dobrze bo napewno się da?
Brdm Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 no jasne, że się da... przed ustawieniem zbieżności ustawia sie kiere idealnie prosto blokuje się ją i na drążkach ustawiasz żeby było równo w stosunku do kiery... Skoro masz skręconą to koleś musiał ją nierówno zablokować i dlatego tak wyszło.
Patryk Kiełek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dzwoniłem do gościa kierownica była blokowana . Mówi że ciężko w tej audicy ustawić żeby była prosto..
Patryk Kiełek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Bylem na poprawce kiera prosto auto się prowadzi ale prawe koło straciło zbieżność i jest między czerwonym polem a zielonym i tak mi zostawił ciekawe czy nie będzie gumy darlo coś tam poprawił
Unf Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 To moze pojedz gdzie indziej - tam gdzie potrafia to zrobic? Bo tutaj ewidetnie nie ~~
Patryk Kiełek Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Auto się spoko prowadzi już ale boje się o oponki . A kasy już nie oddadzą
Rekomendowane odpowiedzi