Aniol Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Witam. Chciałbym zwiększyć moc mojego samochodu i nie wiem gdzie i za ile moge to zrobic. Nic przy nim jeszcze nie robiłem. Jak zeszło z taśmy tak jest do dziś. Pozdrawiam Anioł
Aniol Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 A gdzie dokladnie jest v-teck ?? I jakie to są koszty ? Bo ja jeszcze sie w tym temacie w ogóle nie orientuje.
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 JUŻ PRAWIE WPADŁEM W SZAU :twisted: :twisted: używaj opcji "szukaj" :twisted:
Aniol Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 Brynia to ze mam jechac do v-techa to juz wiem bo mi "kazalas" ale chodzi mi o jakies filtry i innego tymp rzeczy. ale ok juz nie wazne
Gość Iceman Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 v-techa to juz wiem bo mi "kazalas jak bedziesz jechał to upewnij sie ze jest właściciel bo inaczej bedziesz niemile zaskoczony ...........................tak jak ja , totalna porażka
Aniol Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 Ice a co sie stało w v-techu bo nie wiem o co chodzi ??
Gość Iceman Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Ice a co sie stało w v-techu bo nie wiem o co chodzi ?? totalna zlewka klienta , za hamownie 5 minut zapłaciłem 200zł i powiedzieli mi ze mam przepływomierz od diesla ( sprawdziłem odrazu mam orginał no i wyszło ze ma 230 km zamiast 318 to tyle , wybieram sie do VTG i jak sie okaze ze mnie oszukali to im zrobie niezła antyreklame
Gość zdeniu Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 icemankoszalin, widze że wziąłeś sprawe do serca, cisnionko skoczylo :twisted: ale co zrobić takie sa fakty :frown:
marcin j Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 icemankoszalin, widze że wziąłeś sprawe do serca, cisnionko skoczylo ale co zrobić takie sa fakty W sumie się mu nie dziwie, sam bym się wk*&&^ł jak by tak mnie przyjęli. Ale tak to czasem jest jak szefa nie ma.
Gość Iceman Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ale co zrobić takie sa fakty ja ci pokaze fakty jak wróce
ctv Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 do firmy na litere V szkoda jechac, lepiej ttc,compsport,masters
talib1990 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 do firmy na litere V szkoda jechac nieprawda.. jakoś kupa ludzi jest z nich zadowolona więc chłopie nie mów..
szogun0 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Panowie, nie odbiegać od tematu i nie rozpoczynać mi tu kłótni, która firma jest lepsza. :exclaim:
poziek Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 takich tematów jest już tyle, że szkoda gadać...zamykam po raz II :exclaim:
Rekomendowane odpowiedzi