mack724 Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Witam czy ktoś orjetuje się czy jest wiązka oryginalnie czy trzeba ją puszczać i czy to jest skaplikowane ?
l2k2 Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Na początek sprawdź czy masz czerwoną kostkę pod fotelem, temat był poruszany na forum.
mack724 Opublikowano 5 Października 2018 Autor Opublikowano 5 Października 2018 W dniu 8.09.2017 o 09:32, l2k2 napisał: Na początek sprawdź czy masz czerwoną kostkę pod fotelem, temat był poruszany na forum. Witam kostki pod fotelem posiadam tylko żółta i czarna
l2k2 Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 15 godzin temu, mack724 napisał: Witam kostki pod fotelem posiadam tylko żółta i czarna Nie masz zatem instalacji pod elektrykę, trzeba zrobić.
mack724 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 22 minuty temu, l2k2 napisał: Nie masz zatem instalacji pod elektrykę, trzeba zrobić. Już wszystko ogólnie wiem jeżeli chodzi o kostkę tylko jakaś podpowiedź skąd puścić plus
l2k2 Opublikowano 6 Października 2018 Opublikowano 6 Października 2018 28 minut temu, mack724 napisał: Już wszystko ogólnie wiem jeżeli chodzi o kostkę tylko jakaś podpowiedź skąd puścić plus Niestety nie mam schematu do przedlifta kolego żeby Ci na szybko podpowiedzieć, musisz prześledzić wątek o montażu wentylowanych foteli albo podgrzewanych, bo tam jak mnie pamięć nie myli to było.
mack724 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 2 godziny temu, l2k2 napisał: Niestety nie mam schematu do przedlifta kolego żeby Ci na szybko podpowiedzieć, musisz prześledzić wątek o montażu wentylowanych foteli albo podgrzewanych, bo tam jak mnie pamięć nie myli to było. Ok dzięki wielkie będę walczył:)
Jacek placek Opublikowano 12 Listopada 2018 Opublikowano 12 Listopada 2018 witam skąd puścić plus pozdrawiam
mack724 Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Opublikowano 12 Listopada 2018 41 minut temu, Jacek placek napisał: witam skąd puścić plus pozdrawiam Ja puściłem ze skrzynki z bezpiecznikami z każdej strony masz z boku klapke tam plus jeden gruby on idzie domkazdego bezpiecznika i dodatkowo na każdy fotel założyłem bezpiecznik i wszystko ładnie działa
Rekomendowane odpowiedzi