lilantoine Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Witam. Kupilem wlasnie zmieniarke do delty z mocowaniami i kablem, podpowiedzcie mi prosze gdzie najlepiej ja zamontowac zeby bylo "bezpiecznie" i dostepnie zarazem
Goran Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Jeśli masz combi to oryginalnie jest w bagażniku z lewej strony w schowku :biggrin:
lilantoine Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 ma ktos moze zdjecie tego jak to wyglada?
TTom3k Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Dokladnie mam zamontowane w bagazniku po lewej stronie w schowku wkladam 10 CD i jazda:D jak dam rade to zrobie jutro fotke
TTom3k Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Ba! Zrobilem fotki ale nie moglem znaleźć kabla od aparatu ;/// Jutro najwyzej zrobie z komorki fotke;]
lilantoine Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Opublikowano 9 Marca 2007 sluchajcie,czy ktos moze przeslac mi zdjecie gdzie zamontowac te zmieniarke bo moja nie wchodzi mi do tego schowka. Mam taka nie na 10 a tylko na 6 plyt http://moto.allegro.pl/item171743016_audi_vw_oryginalna_6_cd.html [ Dodano: 11-03-2007, 11:46 ] no nie mowcie mi, ze nikt z Was nie ma w Avancie oryginalnej zmieniarki...
Rekomendowane odpowiedzi