Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Pomalowanie grilla w A4 na czarny mat - jaka cena i jaki sposób

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tak, zgadza sie, ja mam jasny kolor :cool1:

Opublikowano

Wiem wiem :wink4: Ino wyrażam opinię

Opublikowano

Tak, zgadza sie, ja mam jasny kolor :cool1:

Ale nie masz białego. A na takim i na czerwonym wygląda najlepiej :wink4: Na Twoim już tak dobrze może nie być mimo że to jasny kolor :confused4:

Opublikowano

Ja oddałem mój do lakiernika-wyszło ładnie, ale od 3 miesięcy wożę go w schowku zastanawiając się czy założyć :)

Na czarnym aucie miałoby to może jakiś sens razem z czarnym emblematem z przodu.

Opublikowano
  • Autor

Kr54321, mowisz o znaczku? Moze chcesz odsprzedac? :cool1:

Opublikowano

Flyer PW :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Jerzu co masz znowu na handel ? :naughty:

• 1 rok później...
Opublikowano

A ja okleiłem grilla czarną matową folią. Z bardzo bliska może znajdzie się niedociągnięcia ale trzeba się mocno wpatrywać :blink:

Pomimo tego, że folia okazała się beznadziejna wyszło nieźle.

AkowJ.jpg

Opublikowano

tez robiłem folią niby specjalna ale fajnie sie ułożyła i mam spokój. Trzeba dobrze tylko zgrzac opalarka na kantach żeby zapamietała swój profil i jest pięknie

Opublikowano

ja założyłem taki, na srebrnym aucie wygląda ładnie

11123o.jpg

[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:34_________________________________________________ssssadn.jpg[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 22:45_________________________________________________30789784.jpg

Opublikowano

..ale zacisk to masz remiza :decayed::kox: :kox:

Opublikowano

..ale zacisk to masz remiza :decayed::kox: :kox:

zaraz dostaniesz ostrzeżenie od moda :naughty: :>

Opublikowano

tez kiedys to przechodzilem... :gwizdanie:

sh102251.jpg

sh102257.jpg

sh102259.jpg

Opublikowano

dużo malowanie takiego grilla? czy to jakaś folia :mysli:

Opublikowano

ja malowałem ramke z grilla pierw zmatowiłem chrom później podkładem czarnym do plastiku a na końcu spray czarny mat i wyszło elegancko

foto:

IKYqS.jpg

Opublikowano

dużo malowanie takiego grilla? czy to jakaś folia :mysli:

ja sam malowalem wiec... ile teraz w PL malowanie takiego elementu kosztuje ? chyba jakies 100zl ale szczerze to nie wiem...

kolega wyzej przedstawil jak to zrobic znacznie taniej...

Opublikowano

Ja pomalowałem gumą w sprayu PlastiDip. Część osób na forum polecało, inne odradzały. Zrobiłem już z tą czarną ramką trochę km, sporo po drogach szybkiego ruchu i odprysków nie ma. Wszystko się ładnie trzyma. Podobno mniej roboty niż przy normalnym malowaniu. Nie trzeba się bawić w podkłady i inne tego typu duperele. Ja trochę przejechałem ramkę papierem wodnym i to tylko tak z grubsza, odtłuściłem i prysnąłem 3 czy 4 warstwy. Jeden forumowicz poradził mi tylko, żeby zamknąć powłokę, to podobno ważne w przypadku gumy. I tyle, polecam. Plastidip można dostać na allegro, w sklepach nie widziałem. Cena jeśli dobrze pamiętam ok 40-60 zł za puszkę (spokojnie wystarczy i jeszcze zostanie na ewentualne odpryski jakby się kiedyś pojawiły :decayed:)

dsc00303frm.jpg

Opublikowano

Ja pomalowałem gumą w sprayu PlastiDip. Część osób na forum polecało, inne odradzały. Zrobiłem już z tą czarną ramką trochę km, sporo po drogach szybkiego ruchu i odprysków nie ma. Wszystko się ładnie trzyma. Podobno mniej roboty niż przy normalnym malowaniu. Nie trzeba się bawić w podkłady i inne tego typu duperele. Ja trochę przejechałem ramkę papierem wodnym i to tylko tak z grubsza, odtłuściłem i prysnąłem 3 czy 4 warstwy. Jeden forumowicz poradził mi tylko, żeby zamknąć powłokę, to podobno ważne w przypadku gumy. I tyle, polecam. Plastidip można dostać na allegro, w sklepach nie widziałem.

na allegro rzadko jest to najprędzej kupisz to prosto od przedstawiciela za jedyne 60-70zł więc niewiem czy się opłaca za 330ml

Opublikowano

No ja właśnie brałem od przedstawiciela. Ceny dokładnie nie pamiętam, możliwe że 60-70 a nie 40-60 jak napisałem. Ale pamiętam, że później widziałem kilka razy na allegro za mniejszą kwotę.

Opublikowano

Muszę zrobić czarne ramki w grillu bo ten chrom mnie już strasznie irytuje ... Tylko co teraz wybrać spray, guma, folia - każdy chwali to co ma.