Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant 1.9 TDI Atlasgrau by luki19862121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Przymiarka udana :) 8 śrubek i zamarzłem jak uj.
Od pewnego czasu dolewam średnio raz w miesiącu płynu do wspomagania:( niestety cieknie z magla gdzieś korozja musiała się wedrzeć. Nie ma tego złego zaczynam zbierać graty pod servotronic :)d1eedfef6270a4727fb04a23473c6cd8.jpg

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To jeszcze przód i pakiet S pełny :P w różkach drzwi dobrze rudą widzę ? 

Opublikowano
  • Autor
To jeszcze przód i pakiet S pełny [emoji14] w różkach drzwi dobrze rudą widzę ? 
Dobrze widzisz[emoji16] przód jak tylko zrobi się ciepło będę rezał dokładkę.

Opublikowano

To jak tylko zrobisz to to potem przed i po zimie nowe zajęcie :P ściąganie listew, porządne wymycie i zabezpieczenie woskiem :P

Opublikowano
  • Autor

Będę malował auto to przy okazji porobię te oznaki korozji. Najgorzej jest w narożnikach drzwi ale tylko przód nad szybą czołową kilka purcheli i na klapie tylnej koło rejestracji.

Opublikowano

Porobisz furę to zabezpieczysz ceramiką i będzie :thumbup1: ! ! !

Planujesz kiedyś kierę od B7 ? Bo jak nie to mam moda do kolejki :P 

Opublikowano
  • Autor
Porobisz furę to zabezpieczysz ceramiką i będzie [emoji106]1: ! ! !
Planujesz kiedyś kierę od B7 ? Bo jak nie to mam moda do kolejki [emoji14] 
Jakiego moda? [emoji3][emoji3]. Jeśli chodzi o kierę to pewnie chciał bym kiedyś kiedyś inną ale czy z B7 nie wiem chyba żeby ją troszkę zmodyfikować :) wyprostować dół i dołożyć kciuki, ale tylko 3 ramienna wchodzi w grę.

Opublikowano
5 minut temu, luki19862121 napisał:

Jakiego moda?

Przerobić te dolne przyciski na R/T i słuchawkę, żeby z BT miało ręce i nogi :P

Opublikowano
  • Autor

Hehe. No faktycznie, ale jak się nie mylę to były takie ori przyciski. Może gdzieś same przyciski dorwać, ale pewnie zakup ich graniczy z cudem [emoji4]

Opublikowano

_radek_ ogarnia to za grosze, wysyłam swoje razem z panelem z  Twojej RNS-D ;)

Opublikowano
  • Autor

Jak będziesz miał już zrobione podrzuć fotę. Również będę miał kilka gratów dla niego to też przy okazji przyciski mu podrzucę [emoji3]

Opublikowano
  • Autor

Graty do servotronica już powoli napływają :) magiel z exeo powinien dotrzeć w tym tygodniu. 799f1ac5f38ebd8d959bdbd6e3e02b0a.jpg

Opublikowano
  • Autor

Wszystko skompletowane [emoji39] został tylko montaż. ab44f678f222565be16b2dae605fc734.jpg6b18aeff58c4c1841ccd50355b592167.jpgb88eb3c72d9064e96c9763d3f7fffbdc.jpg

Opublikowano
  • Autor

Będzie jeszcze małe rezanko lamp. Zmiana soczewek z B8 na Intemo oraz dzienne wraz z kierunkowskazem pływającym oraz nowe żarniki 6000K.5677d3c94b59588011dbec7266fa1055.jpga19c247e372ac7ee496d60f14685c67d.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze jedna fajna paczka dziś zawitała. Zestaw modułów Led od kolegi forumowicza, którego pewnie wszyscy kojarzą :)49cf954515562c98c570da3328b73162.jpg

Opublikowano

No jestem ciekaw efektu tych drl i kierunków pływających w lampie... Będzie to pasować do B6 ? Nie za nowocześnie będzie ?

Ile taki pasek ledowy ?

Opublikowano
  • Autor
No jestem ciekaw efektu tych drl i kierunków pływających w lampie... Będzie to pasować do B6 ? Nie za nowocześnie będzie ?

Ile taki pasek ledowy ?
Kierunki to tylko opcja. Nie trzeba ich podłączac głównie chodziło mi o dzienne żeby je wrzucić skoro lampy będą rozklejane. Link do modułów:

https://alltech24.pl/paski-led-do-lamp/467-pasek-modulowy-led-dzienne-plynacy-kierunkowskaz.html

Opublikowano

Łukasz, kto co lubi [emoji6] ja tam wolę drl jak w B7 czy w BMW z dziennych, ale ciekawy jestem jak to wyjdzie i jak pokażesz foty po montażu [emoji6] Napisz mi na PW ile chcesz za soczewki z B8 [emoji14]

Hehe, rozpędzasz się z tymi modami jak nie wiem [emoji14]

Opublikowano
  • Autor
Łukasz, kto co lubi [emoji6] ja tam wolę drl jak w B7 czy w BMW z dziennych, ale ciekawy jestem jak to wyjdzie i jak pokażesz foty po montażu [emoji6] Napisz mi na PW ile chcesz za soczewki z B8 [emoji14]

Hehe, rozpędzasz się z tymi modami jak nie wiem [emoji14]
To będzie ala A6 C6 polift hehe[emoji38] lamp sam nie będę robił jadą na drugi koniec Polski. Soczewki jak najbardziej mogę oddać Grzesiek jeszcze je sprawdzi ich stan, ale na światło nie mogę narzekać jest w nocy jak w dzień i jeszcze mam stare żarniki osram xenstart, które na 1 montaż szły do B8. Ciekaw jestem jak to Intemo będzie świecić [emoji39]

Opublikowano

jakie koszty kompletnego servotronica ?