luki19862121 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jutro wrzucę dziś już w pracy więc nie mam jak foto zrobić. Gdzieś w bagażniku jeszcze z pół roku leżą dzienne w kierunki ale nie mam kiedy tego ogarnąć [emoji20]Wygląda na pewno lepiej niż pomarańczowa. Przy okazji wpadł nowy boczek bagażnika w starym siatka jak kondom wisiała
kamil-vag Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 To będę musiał o takich kierunkach pomyśleć
luki19862121 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 To będę musiał o takich kierunkach pomyśleć [emoji6] Patrząc na lampę z boku auta widać, że są pomarańczowe, ale z przodu fajnie to wygląda. Na starych żarówkach po wyjęciu farba na rękach mi została Jutro wielkie plany montaż clh i mce F zobaczymy czy podołam
kamil-vag Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Co tam będziesz dokładał ? CLH, czujnik światła i włącznik auto ?
luki19862121 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 Co tam będziesz dokładał ? CLH, czujnik światła i włącznik auto ? Tak dokładnie. Plany ambitne. Lusterko już zamontowane, ale podłączone po sufit więc będę ciągnął wiązkę 6 żył w okolice mce przy okazji chce zostawić dwa przewody pod zewnętrzne lusterka fotochrom . Włącznik auto oczywiście i CLH/DRL ori tylko, że DRL póki co nie będę podłączał.Wczoraj przyszły lusterka zewnętrzne 14 PIN wraz z modułami do instalacji high blendy a6 c6 już mam, pozostało kupić wkłady fotochrom zewnętrzne. Moduły w lusterkach będą opuszczać po wbiciu wstecznego, blendy zaświecą wraz z CLH, składanie z pilota itd...
kamil-vag Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 No to pięknie [emoji106]1: Powodzenia w rezaniu ! DRL przez moduł będzie trzeba podpiąć ?
luki19862121 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 No to pięknie [emoji106]1: Powodzenia w rezaniu ! DRL przez moduł będzie trzeba podpiąć ? Prawdę mówiąc jeszcze nie czytałem, nie zagłębiałem się jak podłączyć. To jakieś tam plany na przyszłość. Wcześniej na pewno chce założyć drl w kierunki ponieważ mam taki zestaw od dawna żarówka led w dwóch kolorach od kolegi Gregjag jak dobrze pamiętam
luki19862121 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Montaż CLH uważam za zakończony choć są jakieś dwa mankamenty, których nie rozumiem działa super! Współpraca z lusterkiem jest git
kamil-vag Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Co wrzuciłeś w halo, że takie ładne białe światło jest ?
luki19862121 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 Co wrzuciłeś w halo, że takie ładne białe światło jest ? A wiesz, że nie wiem już tyle żarówek tam testowałem, że nawet nie wiem co siedzi hehe. Jeszcze mam jeden komplet do testów to sprawdzę dam znać.
kamil-vag Opublikowano 4 Grudnia 2017 Opublikowano 4 Grudnia 2017 A blendy lusterek też już świecą ? Bo na zdj nic nie widzę
luki19862121 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2017 A blendy lusterek też już świecą ? Bo na zdj nic nie widzę [emoji14] Lustra jeszcze w piwnicy. Będzie mała zmiana luster na pełną elektrykę wraz z fotochromem zewnętrznym. Szkła foto będą pod koniec tygodnia Nie chciałem rozbierać boczków dwa razy więc podczas wymiany luster na 14 pinowe podłącze również blendy. Zastanawiam się tylko nad zmianą tych diód ori na coś innego dającego więcej światła.
luki19862121 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Do południa dopisała pogoda udało się wymienić zderzak. Jak widać na zdjęciach puszka elektryczna przeszkadza w wolnej chwili będę ją musiał zdemontować bo kiepsko to wygląda. Hak odpięty, moduł wymieniony, ale palemki na razie brak [emoji20] wreszcie czujniki ożyły [emoji4] Kamil mam wiązkę dla Ciebie [emoji4]
kamil-vag Opublikowano 9 Grudnia 2017 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nooo od razu inaczej się dupka prezentuje zobacz w zegarach czy masz, że Receiver OK Zobacz też adaptację i kanał 019 co tam masz
luki19862121 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2017 Mam Receiver not OK nie wiem dlaczego sprawdzę jutro jeszcze kompem. Na pewno mam włączony zegar. Muszę jeszcze wiązkę przejrzeć, ale wygląda ok.
luki19862121 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Pierwszy etap gotowy. Opłaciło się zmarznąć trochę. Na seryjnych głośnikach efekt już powala
Gac3k Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dobrze łupie? A właśnie, próbowałeś obrócić wtyczkę do suba? (Zmienić polaryzację)
luki19862121 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Dobrze łupie? A właśnie, próbowałeś obrócić wtyczkę do suba? (Zmienić polaryzację)W porównaniu do standardu jest duża różnica. Nie zmieniałem polaryzacji, może pobawię się podczas podmiany głośników z ASS na Bose. No i na wiosnę będę chciał podłączyć również przód.
Gac3k Opublikowano 31 Grudnia 2017 Opublikowano 31 Grudnia 2017 2 minuty temu, luki19862121 napisał: 6 minut temu, Gac3k napisał: Dobrze łupie? A właśnie, próbowałeś obrócić wtyczkę do suba? (Zmienić polaryzację) W porównaniu do standardu jest duża różnica. Nie zmieniałem polaryzacji, może pobawię się podczas podmiany głośników z ASS na Bose. No i na wiosnę będę chciał podłączyć również przód. Czytnij w temacie o audio. Poprawiał się bass. Nie wiem tylko czy na bose to działa.
luki19862121 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Czytnij w temacie o audio. Poprawiał się bass. Nie wiem tylko czy na bose to działa.Gdzieś mi to info migło na forum. Poczytam i zobaczymy.
Rekomendowane odpowiedzi