komoornik Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Haha, dzisiaj te same LEDy odebrałem na poczcie ? Edytowane 1 Października 2018 przez komoornik
daglas Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 (edytowane) 7 godzin temu, komoornik napisał: Haha, dzisiaj te same LEDy odebrałem na poczcie ? Kable trzeba troche przedluzyc zeby rezystory zlapac do metalowych elementów Edytowane 2 Października 2018 przez daglas
komoornik Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 Tak podejrzewałem. Nie ma problemu z przejściem kablami przez oprawkę czy dekielek?
daglas Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 5 minut temu, komoornik napisał: Tak podejrzewałem. Nie ma problemu z przejściem kablami przez oprawkę czy dekielek? Nie przejda, ja robilem dremlem kanaly w oprawce na kabelki a pozniej wypuscilem je przez obudowe lampy na zewnatrz. Dekielek zostal w starym polozeniu zeby mozna bylo w razie czego normalnie sie dostac do srodka, kable przez niego nie przechodza. No i zakladaj gdzies na metal
Skypl Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 59 minut temu, daglas napisał: Nie przejda, ja robilem dremlem kanaly w oprawce na kabelki a pozniej wypuscilem je przez obudowe lampy na zewnatrz. Dekielek zostal w starym polozeniu zeby mozna bylo w razie czego normalnie sie dostac do srodka, kable przez niego nie przechodza. No i zakladaj gdzies na metal A nie potrzebnie. Mogłeś podłączyć rezystory do wtyczki lamp. Ja tak zrobiłem - obyło się bez wiercenia w lampach.
daglas Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 7 minut temu, Skypl napisał: A nie potrzebnie. Mogłeś podłączyć rezystory do wtyczki lamp. Ja tak zrobiłem - obyło się bez wiercenia w lampach. Nie chcialem wlutowywac sie w fsbryczna wiazke. Poza tym mialwm jujest kabelki wa leda wczepione
Skypl Opublikowano 2 Października 2018 Opublikowano 2 Października 2018 3 minuty temu, daglas napisał: Nie chcialem wlutowywac sie w fsbryczna wiazke. Poza tym mialwm jujest kabelki wa leda wczepione Ja nie lutowałem - użyłem opaski zaciskowej na kablu i później owinąłem izolacją. Co do ledów tam masz chyba takie same jak moje.
daglas Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Zmodyfikowany uklad dolotowy, przegrody termiczne dg Stozek pipercross I fotka ze spota Edytowane 5 Listopada 2018 przez daglas
HOLMATRO Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Dobry mod w lato zawsze lżej, cooler mniej do wystudzenia będzie miał
black4 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Hey Michał, No ładnie ten dolot wyszedł. Obadałem na żywo, przegrody wyglądają jak ori ;D Potestuj Michał patent ze stożkiem Pipercross. Jak się sprawdzi to wpadam do Ciebie na mod dolotu ;D Dawaj dziś na spot. Pozdrawiam
daglas Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 Troche hydro na pokrywe Koreczek od kolegi @black4 Dzieki Maciek Przydaly by sie pokrywy zeby pozaslaniac aku i zbiorniczki
Adam87 Opublikowano 19 Listopada 2018 Opublikowano 19 Listopada 2018 20 godzin temu, daglas napisał: Przydaly by sie pokrywy zeby pozaslaniac aku i zbiorniczki
daglas Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Wjechaly oslony, zdjecie przed i po. Jak dla mnie mega na plus. Dodatkowo znaczki poszly w hydrografike. 1
Gremlin0209 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dobrze wygladaja te oslony ? Mozna wiedziec skad je zamawiales? ?
daglas Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 4 minuty temu, Gremlin0209 napisał: Dobrze wygladaja te oslony ? Mozna wiedziec skad je zamawiales? ? Jasne,vw centrum wroclaw. Na allegro maja wystawione
black4 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Michał super wyszły loga w carbonie. Dekielki felg też by fajnie w tym wyszły ;D Oblookam na spocie, Pozdrawiam
HOLMATRO Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Też miałem montować osłonę przy zbiorniczkach ale ściągnąłem i leży zafoliowana na sell. Jednak stawiam na lepszy przeciag w koło bloku, choć pomysł z totalnym odgrodzeniem dolotu od kolektora będę chciał skopiować
daglas Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 W dniu 2.12.2018 o 21:51, HOLMATRO napisał: Też miałem montować osłonę przy zbiorniczkach ale ściągnąłem i leży zafoliowana na sell. Jednak stawiam na lepszy przeciag w koło bloku, choć pomysł z totalnym odgrodzeniem dolotu od kolektora będę chciał skopiować Grzesiek akurat nic ta oslona nie zaslania co by dawalo jakis przeciag. Zakladaj, mniej rurki w oczy kluja Co do odgrodzenia to troszke zabawy jest ale test po szybkiej jezdzie i temp kolo stozka a kolo bloku dwa inne swiaty. Jak cos to sluze radą Ps. W kabinie sie mocno dzwiek zmienia, mega ssanie i kichanie dvki
black4 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Grześku, Ta osłona niewiele zasłania, de facto zbiorniczki. Estetyczniej komora wygląda. Nadal do motorowni jest mnóstwo "luzu". Dzięki Michał za pomoc z załatwieniem ołony ;D Pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2018 przez black4
Rekomendowane odpowiedzi