Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] LIVIGNO - MARZEC/KWIECIEŃ - KTOŚ CHĘTNY ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie-prozpozycję wyjazdu na Snowboard/narty:

1) Termin 28.03.2009 do 04.04.2009r..

2) Wypad do Livigno

3) Hotel ze śniadaniem (nazwa hotelu: Francescato)

4) Gwarantowane warunki narciarskie :naughty:

5) Picie i jeżdzenie :kox:

6) Cena 1300zł + koszty dojazdu (w cenie: śniadania, skipassy, nocleg)

Standard pokoi:

minilh9.th.jpgminidpa3.th.jpgminid3ry1.th.jpg

Napewno znajdzie się ktoś komu przybliżone warunki nie będą odpowiadać, ale tak naprawdę wiadomo jak wyglądają takie wyjazdy..

Stoki, stoki, pub-y, wóda i co tam komu przyjdzie do łba.. :P //

Jest jeszcze kilka wolnych miejsc (nie pytałem dokładnie ile - jeśli będą chętni dopytam i odpowiem.. )

Ja jadę samochodem, zbieram ziomka z Krakowa.. Pozostają mi dwa miejsca w aucie, więc mogę chętnych zabrać :hi:

Koszt podrózy przy 4 osobach szacuje na ok.200 zł - nie robiłem tej trasy, ale wydaje mi się, że w miarę strzeliłem..

PODSTAWOWE PYTANIE: Są chętni ? :cool1:

Opublikowano

Dokładnie w tym samym czasie będę śmigał w Marilevie ;)

Opublikowano

Bo jesteś swojski chłopina :good:

Opublikowano

Nosfer mam nadzieję, że nie jedziesz ostatni raz na taki wypad... Bo co jak co, ja już od dawna na snowboardzie chcę się nauczyć jeździć. ;( w tym roku jednak chyba nie damy rady - za dużo wydatków za mało dochodu... Zawsze dawaj znać, że takie coś organizujesz. W tym roku planowane jest troszkę podreperowanie budżetu, jak będzie dobrze to może za rok się w końcu uda spełnić kolejne małe marzenie :) (snowboardowe).

Pozdrówka,

Opublikowano

Napewno nie ostatni :naughty:

Jak bede cos kminił napewno dam znać :good:

Opublikowano

Mialem tam jechac ale wczesniej, wkoncu jednak wybor padl na Castelrotto polowa lutego . Czytalem i wiem od ziomka ze swietne warunki w Livigno (tyle ze nie ktore wyciagi stare i chu...we) Stestuje Castelrotto a moze w przyszlym roku Livigno :naughty:

Opublikowano

kurcze trzeba bylo mowic wczesniej. ja jade do janskich lazni do czech. do miasta bez cla wybieram sie w przyszlym roku :kox:

Opublikowano

kurcze trzeba bylo mowic wczesniej. ja jade do janskich lazni do czech. do miasta bez cla wybieram sie w przyszlym roku :kox:

Jack Daniels 1L - 11 Ojro :)

Benzynka 95 - 0,7 Ojro

Opublikowano

Jack Daniels 1L - 11 Ojro :)

Benzynka 95 - 0,7 Ojro

no ceny sa kozak...